Novak Đoković

Ovaj fatalni Đokovićev kum slomio je srce Ani Ivanović, pa se oženio ruskom manekenkom

Autor:

09.05.2024 21:46

Foto: Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus

Foto: Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus

Kum Novaka Đokovića bavio se tenisom, njegov izgled dame ne ostavlja ravnodušnimDa je venčanje Novaka i Jelene Đoković bilo bajkovito, svima je dobro poznato.

Sudbonosno „da“ na Svetom Stefanu i mnoštvo zvezda, među kojima se dosta pisalo o kumu Novaka Đokovića.

Luis Soto/Profimedia

 

Nekadašnji teniser, ali i bivši dečko Ane Ivanović, Mark Stilitano, venčao je Novaka i Jelenu, a od tada ga dugo nismo videli.

Sa Ivanovićevom ga je upoznao upravo Novak 2013. godine, ali je ljubav bila kratkog daha. Ana danas uživa u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, a i kum Novaka Đokovića je srećno oženjen.

Pročitajte Jelena i Novak zvezde crvenog tepiha u Madridu, nagrada je u njegovim rukama (foto)

Mark Stilitano potiče iz imućne engleske porodice, a veći deo života je proveo u Monte Karlu. Po završetku sportske karijere posvetio se porodičnom biznisu koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova.

Mediji su svojevremeno pisali da je firma imala više od trideset hiljada zaposlednih na svim kontinentima u 25 zemalja. Markova majka je takođe veoma uspešna poslovna žena koja se bavi prodajom elitnih nekretnina na Azurnoj obali, piše hellomagazin.rs.

Kum Novaka Đokovića 2018. godine na večnu ljubav zakleo se ruskoj manekenki Ingi Kiseljevoj, koja mu je podarila sina i ćerku.

Stilitano je više puta bio Novakov gost u Beogradu, a nedavno su se zajedno odmarali na Floridi.

Profimedia

 

 

Komentari. (0)

Loading