Saša Kovačević

Loša krvna slika, temperatura, kašalj... Saša Kovačević progovorio o bolesti, cela porodica je bila zaražena

Autor:

03.08.2023 17:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bolest Saše Kovačevića više nije tajna, pevač otkrio sve detalje



Saša Kovačević nedavno je zbog osećaja malaksalosti primljen u Urgentni centar gde je ustanovljeno da mu je krvna slika veoma loša. 

Zbog narušenog zdravstvenog stanja pevač je nekoliko dana proveo u bolnici, a nakon dugog i teškog oporavka konačno se vratio svojim svakodnevnim obavezama.

Ata Images

Bolest Saše Kovačevića je zahvaljujući stručnom timu lekara na vreme otkrivena i uspešno sanirana, a pevač je sada otkrio detalje agonije kroz koju je njegova porodica prošla. 

- Virus koji je prošao kroz mene, kako mi govore doktori, je virus koji prenose deca, znači nešto što ustvari deca ni ne registruju.

Pročitajte Duga i teška noć u Urgentnom, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića

Čak i cela moja porodica je preležala isti virus i to bukvalno bez kašlja, temperature i svega, ali eto meni je napravilo nešto sa krvnom slikom što nije bilo sjajno tako da su me ostavili u bolnici osam, devet dana na raznim testiranjima.

Bogu hvala ustanovili smo nakon svih tih analiza šta je i samo kažem neka inicijalna kapisla se desila da to baš u tom trenutku ispadne tako -  zaključio je za Informer Saša koji je vidno izgubio na kilaži. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading