Saša Kovačević

Posle 10 dana na intenzivnoj nezi Saša Kovačević ponovo u javnosti, prepolovio se (foto)

Autor:

30.06.2023 18:45

Foto:

Foto:

Izgled Saše Kovačevića posle bolesti svi komentarišu, pogledajte fotografije



Saša Kovačević iza sebe ostavio je težak period.

Zbog virusa koji je imao pevač je završio u bolnici, a nakon toga sinoć se prvi put pojavio u javnosti na koncertu grčke zvezde Nikosa Vertisa, kada su svi komentarisali izgled Saše Kovačevića.

Ata Images

 

Muzičar je uslikan u pratnji svoje izabranice Zorane, a ovom prilikom progovorio je o zdravstvenim problemima koje je imao u proteklom periodu.

Pročitajte Duga i teška noć u Urgentnom, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno – rekao je Saša, pa dodao:

Ata Images

 

- Bogu hvala sve je okej, proletelo je nešto, verovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj nezi.

Pročitajte Vest koja se godinama čekala - Saša Kovačević jedva čeka da postane otac!

Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni.

Podsetimo, pevač je primljen u Urgentni centar 20. maja zbog osećaja malaksalosti, kada je ustanovljeno da mu je krvna slika loša, što je uticalo na izgled Saše Kovačevića, odnosno evidentni gubitak kilograma koji će, sigurni smo, kao predani vežbač ubrzo vratiti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading