Saša Kovačević

Saša Kovačević primljen u Urgentni centar: Rezultati krvne slike nisu najbolji...

Autor:

21.05.2023 15:10

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravlje Saše Kovačevića je narušeno, evo šta kažu lekari...



Zdravlje Saše Kovačevića je narušeno, prenose domaći mediji.

Naime, pevač je juče primljen u Urgentni centar zbog lošeg zdravstvenog stanja, a za sad nije poznato da li će tamo biti zadržan do ponedeljka.

Pročitajte Vest koja se godinama čekala - Saša Kovačević jedva čeka da postane otac!

Boško Karanović

 

Kako prenosi „Blic“, pevač je malaksao došao u bolnicu, a rezultati krvne slike mu nisu baš najbolji. Osim toga, zdravlje Saše Kovačevića uticalo je na to da njegov koncert koji je trebalo da bude 21. maja bude otkazan, što je podeljeno na njegovom Instagram profilu.

Instagram

 

„Dragi posetioci, obaveštavamo vas da je koncert Saše Kovačevića (21.05.od 18h) nažalost otkazan zbog nepredviđenih okolnosti i bolesti pevača. Hvala vam na razumevanju“, pisalo je u saopštenju.

Pročitajte Moj organizam više nije mogao da izdrži - Ivana Milenković zbog zdravstvenih problema rekla zbogom Jutarnjem

- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize.

Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao – rekao je neimenovan izvor.

Pročitajte Bolest je uzela maha, Megan Foks u suzama - Istina je, imam...

Boško Karanović

 

Podsetimo, Saša Kovačević bio je nedavno gost na krštenju sina, manekenke Dejane Živković, i tom prilikom progovorio o svojim planovima i vezi sa dugogodišnjom devojkom Zoranom.

- Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek - rekao je pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading