Milić Vukašinović

Milić Vukašinović završio na respiratoru, supruga Snežana van sebe: Imamo drugi problem..

Autor:

27.07.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića je sve zabrinulo, oglasila se supruga Snežana



Pre nekoliko dana Milić Vukašinović primljen je u Urgentni centar zbog nesnosnih bolova u levoj nozi nakon čega je hitno operisan. 

Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića zabrinulo je fanove zbog čega se njegova supruga Snežana oglasila i otkrila kako se roker sada oseća. 

Ata Images

 

- Operisan je prekjuče i bilo je jako riskantno. Operacija je bila složena i pretila je opasnost da mu amputiraju nogu. Bila sam van sebe. Možete misliti kako bi se on osećao da ostane bez noge.

Pročitajte Svi se mole za Milića Vukašinovića - Muzičar primljen u Urgentni centar, operacija je neizbežna

Operacija je trajala oko četiri sata. Bio je u šok sobi i na respiratoru. Trpeo je jake bolove i mislio je da će to proći samo od sebe.

Ja sam insistirala da on uradi kolor dopler što je on i uradio i tada mu je ustanovljena aneurizma koja je mogla da eksplodira svakog trenutka. Da se to desilo znate kakav bi bio ishod.

Leva noga ga je bolela od kolena prema članku - ispričala je vidno uznemirena Snežana za Kurir. 

Ata Images

 

Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića sada je stabilno, međutim, po savetu lekara roker će morati da promeni životne navike. 

- Mi sad imamo drugi problem. On mora da prestane da puši ako hoće da živi i da poživi. 

Sada ja radim sa doktorima na tome da on ne sme da ustaje da bi išao da puši. Jer se ispostavilo da je i u bolnici pre operacije krišom išao u kupatilo da pi pušio, a to je strogo zabranjeno tamo - zaključila je. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading