Vladan Savić

Rastao se od supruge, dotakao dno, Vladan Savić o kandžama poroka: Psihijatar mi pomaže

Autor:

12.12.2022 21:10

Foto:

Foto:

Vladan Savić iskreno je pričao o bivšoj supruzi Jovani, njihovoj ćerkici i poroku koji mu je umalo došao glave



Pevač Magla benda Vladan Savić i blogerka Jovana Jocić bili su jedan od omiljenih parova javne scene, a onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da se rastaju. Iako su malo pre toga dobili ćerku Anđeliju, prekid je bio neminovan. 

Pročitajte Vladan Savić prvi put otvoreno o razvodu - Kad je najteže, treba ostati šmeker i gospodin

Instagram

 

Malo je poznato da je Vladan iza sebe ostavio stravično težak period života dok se borio sa alkoholizmom.

- Moje pesme nisu u potpunosti autobiografske, ali jedan od momenata je na neki način da obeležim, da zauvek ostane taj neki najlošiji i najteži period mog života do sada, nadam se da neće biti težih. Sa alkohom se više ne borim, ali cigarete nisam još ostavio i ne želim, ostaviću ih kada to budem želeo, a sa alkoholom sam se pozdravio odavno - rekao je Vladan u emotivnoj ispovesti za Republiku.

Pevač je otkrio i ko mu je sve pomogao u najgorim momentima.

Pročitajte Prvi put i bez dlake na jeziku - Vladan Savić progovorio o novom dečku svoje bivše supruge Jovane

ATA Images

 

- Moja porodica, prijatelji, njih dvoje troje najboljih prijatelja i psihijatar - priznao je poznati pevač koji o majci svoje ćerke ima samo reči hvale. 

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji. Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare - napisao je Vladan svojevremeno na Instagramu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading