Vesna Zmijanac

Nikolija je uz nju: Vesna Zmijanac primljena u bolnicu, operacija zakazana

Autor:

09.03.2023 10:52

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac prethodnih dana je veoma loše, a pevačica je sada primljena u bolnicu



Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac prethodnih dana zabrinulo je mnoge, a kako Blic navodi, trebalo bi da bude operisana danas.

Naime, pevačici je zakazana operacija na otvorenom srcu u državnoj klinici, a izvor blizak Zmijančevoj naveo je detalje koji su doveli do ove odluke lekara koji poslednjih desetak dana brinu o njenom zdravstvenom stanju.

Pročitajte Pojavio se na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao - Verujete li da je ovo Milan Stanković? (video)

Andreja Damnjanović

 

- Vesni su lekari krajem prošle nedelje pokušali da urade kraću i bezazleniju intervenciju, ali ona nije urodila željenim rezultatom. Ona je od tada bila na kućnom oporavku, da bi tokom ove nedelje ponovo bila primljena na kliniku gde su je pripremali za današnji zahvat tokom kog treba da joj se ugradi bajpas - rekao je izvor.

Pročitajte Fotografija otkrila sve - Nikolija Jovanović jednim potezom je stavila tačku na glasine o odnosu s Vesnom Zmijanac

mirko tabašević

 

Zbog pomenutih zdravstvenih problema pevačica  je morala da otkaže nastupe, a u teškom periodu ćerka Nikolija joj je najveća podrška.

- Vesna zna da je u sigurnim rukama, posebno što ima veliko poverenje u stručnjake iz državnih zdravstvenih institucija. Iako je svesna da će oporavak biti postepen i da će zahtevali drastične promene u životnom stilu, kao i manje nastupa i koncerata, ona je spremna da se nakon operacije posveti sebi i postoperativnom periodu. Najveću podršku joj pruža ćerka Nikolija, a Vesna je jaka zbog nje i unuka, koje obožava i sa kojima je u svakodnevnoj komunikaciji.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading