Dijana Đoković

Supruga joj sigurno znate: Upoznajte rođenu sestru Dijane Đoković

Autor:

29.09.2023 13:30

Foto:

Foto:

Sestra Dijane Đoković mlađa je od nje par godina, ali neverovatno liče



Najbolji teniser sveta Novak Đoković, na tron u belom sportu nije došao tek tako, već predanim radom, disciplinom i nesalomivim duhom,  a osim toga treba uzeti u obzir njegovo porodično okruženje, prvenstveno Novakovog teču.

Naime, sestra Dijane Đoković, Sandra, udata je za Zorana Terzića, selektora ženske odbojkaške reprezentacije, koga je "Evropska odbojkaška konfederacija“ proglasila za najboljeg u 2021. godini. 

ATA Images

 

Terzić je svojim podvizima mnogo puta obradovao Srbiju, a Nole se svom teči jednom prilikom obratio povodom 20 godina uspešne karijere.

‒ Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. 

Pročitajte Deda to ne može da mu oprosti - Srđan Đoković obožava unuka, ali jednu stvar mu je ipak zamerio

Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

Zoran Terzić retko govori o svom privatnom životu pa se malo zna o njegovom braku sa sestrom Dijane Đoković. 

ATA Images

 

Sestra Dijane Đoković dosta joj je slična

Sandra je nešto mlađa od Dijane, ali neosporno je da njih dve neverovatno liče.

Njihovi roditelji Zdenko i Elizabeta rodom su iz Vinkovaca, ali su se, budući da su radili u Vojsci, često selili, pa su na kraju stigli u Beograd.

‒ Mama je bila medicinska sestra, a tata farmaceut, što se očekivalo i od mene. Vaspitavana sam u duhu vojničke discipline, znao se red i to sam pokušavala da prenesem na svoju decu.

ATA Images

 

Nije bilo šanse da, kada mi tata nešto stavi u tanjir, ustanem dok to ne pojedem. Uvek je bio strpljiv, i dan-danas je takav ‒ ispričala se jednom prilikom Dijana kako su sestra i ona vaspitavane i napomenula da je njihov tata bio očajan što nije završila farmaciju.

‒ Srećom, sestra Sandra ga je nasledila ‒ otkrila je Dijana Đoković svojevremeno.

Komentari. (1)

Loading
Ava

30.09.2023 19:15

Baš su lepe, zelim im svako dobro.