Đokovići

Najveća tajna porodice Đoković, Dijana otkrila zbog čega 15 godina ovo prećutkuju

Autor:

09.03.2024 14:15

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Porodica Đoković samo dva puta boravila je na australijskom kontinentu, ovo je razlog



Počeo je Indijan Vels, prvi turnir na kojem igra najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, posle prvog grend slema u sezoni koji je izgubio u finalu.

A ako ste se zapitali zašto porodica Đoković nije bila u loži u finalu Australijan opena ove godine, kao ni mnogih prethodnih, mi ćemo vam otkriti misteriju.

Profimedia

 

Prvi put je ove godine naš Nole izgubio finale pomenutog turnira, ali nije to bila jedina začuđujuća okolnost, već i izostanak Novakovih najmilijih.

Porodica Đoković je inače samo dva puta bila na Australijan openu, 2008. i 2023, a Dijana je za „Sportal” otkrila i zbog čega.

U Melburnu nije bilo ni Jelene Đoković ni Novakove dece, ali ni Srđana i Dijane. Češće se dogodi da budu u Americi, pa su sada baš Jelena i deca uz Novaka u SAD.

Porodica Đoković Novaku je najveća podrška

Došli su u Melburn 2008, kada je Novak prvi put u istoriji podigao trofej nekog grend slema, kao i prošle godine kako bi podržali sina nakon one sramote i deportacije 2022.

Australijan open je generalno turnir na koji porodica Đoković najređe dolazi, a razlog je otkrila Novakova majka.

Profimedia

 

Na pitanje zašto nisu 15 godina dolazili u Australiju, još od 2008. pa sve do 2023, Dijana je odgovorila:

- Ne, nikad, ne, ne, ne mnogo mi je daleko, ne.

Potom je evocirala uspomene na ta dva putovanja i objasnila zbog čega su došli 2023.

Pročitajte Kakav stajling! Novak Đoković baš ima ukusa, najnovije fotografije to i dokazuju

Dalek je put, daleka je zemlja i stvarno onako kad samo pomisliš da treba da putuješ jedno 25-30 sati, nije ti dobro, ali lep je ugođaj jer ovde je zima, a tamo je leto.

Bili smo jedno mesec dana, pa je onda okej da provedeš vreme i sa decom, deca su bila mlađa, pa hoće ovo, pa hoće ono da vide.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Nekako smo tu bili kada mu je bilo najpotrebnije, kao i prošle godine, da smo se eto prvi put posle 15 godina okuražili da krenemo za Australiju, jer smo smatrali da mu trebamo.

Posle onoga svega što se desilo u Australiji 2022. godine znam koliko mu je bitno da to osvoji.

Ne toliko zbog tenisa, koliko da on sebi dokaže i pokaže i da im na neki način zapuši usta za sve ono što su mu uradili prethodne godine. Tako da nam je ta pobeda bila možda jedna od najvažnijih.

Komentari. (0)

Loading