Aleksandar Đoković

Porodica Đoković slavi Aleksandrovo rođenje, ori se pesma u vikendici u Rumi (foto)

Autor:

22.03.2023 21:17

Foto:

Foto:

Porodica Đoković večeras je u vikendici u Rumi organizovala glamurozno slavlje povodom rođenja malenog Aleksandra, sina Đorđa Đokovića



I dok presrećna Saška Đoković uživa sa tek rođeni sinom Aleksandrom u porodilištu, porodica Đoković organizovala je veliko slavlje u vikendici u Rumi. 

Instagram

 

Čim su saznali za lepe vesti, članovi porodice Đoković odmah su se okupili u porodičnom restoranu na Novom Beogradu, gde su bili Novak i Jelena, kao i srednji brat Marko, otac Srđan i majka Dijana.

Ponosni otac i još ponosniji stric nosili su majice sa natpisom "Kosi tata, kosim ja". Čim su ručali u restoranu, Nole je prvi otišao na vikendicu u Rumi gde je krenulo veliko slavlje.

Pročitajte Dupla sreća! Oglasila se ponosna mama Saška i sve otkrila - Aleksandar je rođen baš na...

- Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama - rekla je Dijana Đoković za Telegraf.

ATA Images

 

Povodom rođenja trećeg unučeta glasio se i Srđan.

- Velika radost za sve nas, hvala svima na čestitkama. Slavlje je već počelo - rekao je Srđan.

Marko i Novak Đoković su pevali i nosili Đorđa na leđima, orila se pesma "Mali gospodin", a nema sumnje da se svi baš sjajno provode na slavlju.

Pročitajte Slavlje u porodici Đoković - Porodila se Saška Veselinov, beba dobila prelepo ime! (foto)

Instagram

 

Kako običaju nalažu, novopečenom tati majica je pocepana i na nebu je zasijao veliki vatromet.

Instagram

 

Snimci i fotografije sa slavlja porodice Đoković preplavili su Saškin inbox, koja sa sinom u naručju prati veselje koje će sigurno trajati do ranih jutarnjih časova.

instagram printscren

 

Za dobru pesmu i veselje najzaslužnija je Aleksandra Prijović, koja je atmosferu dovela do usijanja.

instagram printscren

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading