Jelena Đoković

Ništa ne bi imalo smisla bez nje: Jelena Đoković otkrila kako je Novaka vratila tenisu kada je poželeo da završi karijeru

Autor:

23.09.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izjava Jelene Đoković dokazuje da je upravo ona Novaku najveća podrška



Jelena i Novak Đoković primer su prave i iskrene ljubavi, kao i podrške. Njihova ljubav traje bezmalo dve decenije a kao i svaki odnos i njihov je imao razne turbulencije.

Iako ne vole o privatnim temama da govore javno, direktorka fondacije "Novak Đoković" napravila je izuzetak te otkrila zanimljive detalje o odnosu sa suprugom. Izjava Jelene Đoković pokazuje koliko su ona i deca stalno uz Novaka i ne daju mu da posustane.

Instagram

 

 

Naime, 2018. godine najbolji teniser imao je prekratnicu u karijeri. Delovalo je kao da je došao do kraja profesionalnog puta, s obzirom na to da su se porazi nizali jedan za drugim, ali Jelena je znala da njega uspesi tek čekaju.

Gostujući u jednoj inostranoj emisiji supruga Novaka Đokovića otkrila je kako su upravo ona i deca njega vratili na teren onog trenutka kada je poželeo da završi karijeru.

Pročitajte Jelena Đoković uvek izgleda zanosno i šik - Suknja od 1.500 dinara njen je kec u rukavu (foto)

 

Govoreći o tom turbulentnom periodu Đokovićka je istakla da odlično poznaje muža, te da kada je on rekao da neće više da se bavi tenisom, znala je da je samo vreme potrebno da on tu odluku i promeni.

Stefan, Tara i ona su nekoliko dana za redom svakog jutra rekreativno igrali tenis ispred kuće, sve dok i Nole nije poželeo da uzme reket. Na to mu je supruga rekla da je on sa tenisom završio, mada on nije odustajao od želje da makar rekreativno sa porodicom zaigra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reketiranje (@reket.iranje)

 

Tako je posle nekoliko dana Jelena i uspela u svojoj misiji. Novak je rešio da ponovo okuplja tim i kreće u pohod na nove titule.

Izjava Jelene Đoković prepričava se danima u sportskim krugovima, a ovime je još jednom dokazala da je upravo ona najveća podrška suprugu i da bez nje ništa ne bi imalo smisla.

Komentari. (1)

Loading
Vera

20.12.2023 05:34

Ma, Djokovici su zaista sudbinski par, nije moglo biti bolje, divni su!