Jelena Đoković

Ko se ovome nadao? Jelena Đoković iznenadila izjavom o vaspitanju dece

Autor:

14.05.2024 21:01

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Izjava Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše, da li je u pravu?



Izjava Jelene Đoković od pre nekoliko dana podigla je veliku prašinu u javnosti, a kako i ne bi kada je Novakova supruga pogodila pravo u metu.

Naime, u petak je održana još jedna konferencija Fondacije „Novak Đoković”, čija je upravo Jelena direktorka, a tema je, pogađate, bila ponovo roditeljstvo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kada se bavimo decom od rođenja, pa do šeste godine, bavimo se prevencijom, a sprečavamo rehabilitaciju - rekla je prilikom otvaranja pomenutog događaja.

I ovog puta svi prisutni bili su oduševljeni tematikom, govorima stručnih lica i svime što su mogli da čuju u MTS dvorani, ali jedna izjava Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše.

Izjava Jelene Đoković gađa direktno u metu

Naime, nakon održane konferencije supruga najboljeg tenisera svih vremena strpljivo je odgovarala na pitanja novinara, a u nekoliko rečenica uspela je da zapanji sve prisutne:

- Mi kada sada gledamo decu, oni uzore nalaze u blogerima, vlogerima i nekim nepoznatim klincima.

S obzirom na to da je to sada dečja kultura, deca predvode decu, ono što možemo da očekujemo jeste baš to otuđenje, samoubilačke misli, kriminal i zločini u okviru škole.

Pročitajte Ovo je istina o Jeleninom i Dijaninom odnosu, Novakova majka više ne ćuti

Baš zato kada jedna nestabilna osoba kao što je dete, koja je jako promenljiva, predvodi drugu decu, mi ne možemo da očekujemo neko ponašanje koje je prikladno.

Ove reči naišle su isključivo na pozitivne kritike i komentare jer je Jelena, nažalost, izrekla suštinu doba u kojem živimo, ali kako da to promenimo?

Jednostavnim ličnim primerom, baš kao što ona i Novak čine sa njihovim mališanima.

Komentari. (0)

Loading