Jelena Đoković

Deca su me naučila da nisam savršena... Jelena Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma, da li Novak čuva mališane?

Autor:

05.10.2023 19:03

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images

Foto: Photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images

Jelena Đoković o roditeljstvu neretko govori, ali ovo do sada nije otkrivala



Jelena Đoković uvek će sa ponosom nositi epitet supruge najboljeg tenisera svih vremena, ali osim toga, ona je i uspešna poslovna žena koja je godinama na čelu Fondacije „Novak Đoković”. 

Kao zagovornik modernog načina vaspitavanja dece, Noletova supruga neretko je nailazila na oprečne komentare. Ipak, kako je i sama istakla, oni je ne pogađaju jer smatra da radi pravu stvar. Danas je Jelena Đoković o roditeljstvu govorila i iznela mnoge detalje koje javnost nije znala.

Instagram

 

 

Govoreći za jednu kablovsku televiziju, Jelena je istakla da se trudila da Stefanu i Tari uvek da najbolju verziju sebe, u čemu je najveću podršku imala od Novaka. S vremenom deca su je naučila da ne treba težiti perfekcionizmu, s obzirom na to da smo ljudi a ne roboti.

Ne krije da su je naslednici takođe naučili da se zauzme za sebe jer joj i oni ličnim primerima to svakodnevno pokazuju. Svesna je da ona i suprug ne mogu vaspitavati decu onako kako su njih njihovi roditelji, ali trude se da im svakodnevno prenesu ljubav koja je po Đokovićkinom mišljenju i suština vaspitanja.

Profimedia

 

 

Jelena Đoković o roditeljstvu otkrila i ovo

Iako živimo u surovom svetu, a Jelenina i Novakova deca nose teret slave, ona je ispričala da uprkos tome što nije sve ružičasto, ne želi da im skida te naočare sama. Iskreno je govorila o razdvojenosti od mališana koja ume da bude veoma delotvorna ako je kratkoročna.

Jelena Đoković o roditeljstvu neretko govori, mada se ne slažu svi u potpunosti s njenim postulatima vaspitavanja dece. Ipak, najveća podrška joj je suprug koji uprkos gustom rasporedu turnira i treninga, uvek uskoči da pričuva Stefana i Taru kada njegova supruga ima obaveze.

Pročitajte Kada bi popila kafu, odmah bih... Jelena Đoković najbolji je primer da čovek može živeti bez poroka

Podsetimo, prethodne jeseni Đokovićeva supruga imala je panel-diskusiju u Beogradu na temu svesnog roditeljstva, a gošća joj je bila doktorka Šefali Sabari. Govorile su na brojne teme koje su zanimale roditelje, trudeći se da iskažu stavove koji u našoj državi još uvek nisu potpuno zastupljeni.

Komentari. (0)

Loading