Jelena Đoković

Kada bi popila kafu, odmah bih... Jelena Đoković najbolji je primer da čovek može živeti bez poroka

Autor:

02.10.2023 20:00

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Poroci Jelene Đoković ne postoje - da, dobro ste pročitali, evo i zaštoNačin života koji Jelena Đoković propagira neretko je izvor javnih polemika. Prema mišljenju mnogih, principi kojih se drži i te kako su kontroverzni, a u najmanju ruku su nekonvencionalni. 

Supruga najboljeg tenisera je u svom blogu jednom prilikom pisala na temu: “Kako sam otkrila šta je najbolje za moje zdravlje”. Tada se shvatilo da poroci Jelene Đoković gotovo da ne postoje.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Ne krije direktorka fondacije “Novak Đoković” da se trudi da u njihovom domu se isključivo hrane organski, te da Stefan Tara odavno ne jedu meso niti termički prerađeno povrće.

Kako ističe, takav vid ishrane i stil života odgovaraju njoj, pa se nada da će i njenim naslednicima. Govoreći u svom blogu osvrnula se na jedan od najpopularnijih napitaka otkako postoji svet – kafu.

Poroci Jelene Đoković sigurno da postoje, ali nisu oni svakodnevni kao kod većine ljudi

– Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan – pitala je Jelena pratioce i otkrila da ni ona ne konzumira kafu.

– Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom – navela je Jelena.

Pročitajte Zgodne za kombinovanje, stoje svima - Pantalone Jelene Đoković ispunjavaju svaki ženski kriterijum (foto)

 

– Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga.

- Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Jelena je drugom prilikom otkrila da je probala kafu, ali pre mnogo godina.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

– Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć.

- Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta – rekla je Jelena iskreno.

Mnogi su pomislili da poroci Jelene Đoković ne postoje, i čini se da je to zaista istina. Ovim su njeni dani isprobavanja “navika odraslih” bili završeni. Jelena kaže da nije mogla sebe da natera da joj se bilo šta od toga dopadne.

 

Komentari. (0)

Loading