Jelena i Dijana

Ovo je istina o Jeleninom i Dijaninom odnosu, Novakova majka više ne ćuti

Autor:

18.04.2024 16:20

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Odnos Jelene i Dijane Đoković stalno intrigira javnost, šta je istina?



Odnos Jelene i Dijane Đoković godinama ne prestaje da intrigira javnost jer svekrva i snaja imaju različite poglede na život.

Iako nikada nisu dale povod da se spekuliše kako su u lošim odnosima, ne može se reći ni da su bliske, o čemu je nekoliko puta Novakova majka govorila.

Profimedia

 

Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

- Oni, nažalost, retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana Đoković jednom prilikom.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke.

Pročitajte Svi su mislili da smo ludi... Dijana Đoković sve priznala - On nas je sve zarazio

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je svojevremeno uz osmeh u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Odnos Jelene i Dijane Đoković počeo je da intrigira javnost kada je Noletova majka otkrila da nije verovala da će se on oženiti devojkom sa kojom je počeo da se zabavlja u 18. godini.

Profimedia

 

Ipak, Jelena je o svekrvi uvek imala samo reči hvale, a jednim gestom uspela je da joj natera suze na oči.

Naime, Novakova žena je svojevremeno, nakon njegove velike pobede na "Australian Openu", podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko "Majka" i time jasno stavila do znanja u kakvim su njih dve odnosima.

Komentari. (1)

Loading
Soko

20.04.2024 16:10

Nema tu odnosa jer su se obe udale i imaju bračnu zajednicu.Nema mešanja...Samo kod nas duhovno nezrelih Srba se vrti ta priča budalaština.