Tamara i Petar

Tamara i Petar otkrili pol treće bebe, sada su sve želje ostvarene

Autor:

12.04.2024 09:36

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Trudnoća Tamare Dragičević obradovala je celu porodicu, sada su otkrili i pol treće bebe



Trudnoća Tamare Dragičević iznenadila je sve osim njenih najmilijih koji su znali koliko lepa glumica priželjkuje da Staši i Lazaru podari brata ili sestru.

Kako su i ona i suprug Petar Benčina odrastali u velikim porodicama, to je bila i njihova želja, koja će im se uskoro i ostvariti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumački par pre samo nekoliko dana saznao je i pol trećeg deteta, a lepe vesti podelili su samo sa najbližim članovima porodice.

Kako prenosi "Kurir", u porodicu Benčina uskoro stiže još jedan dečak, a sada teku pregovori oko imena koje će poneti najmlađi naslednik.

Trudnoća Tamare Dragičević protiče baš kako treba

Trudnoća Tamare Dragičević nije jedini razlog za slavlje u njihovoj porodici. Naime, Petar i Tamara su se nedavno preselili u novi stan koji je po meri petočlane porodice.

Njih dvoje će sada moći bolje da organizuju svoj život kada stigne beba, dok će ćerka Staša i sin Lazar imati posebne sobe.

Pročitajte Pored Petra, Tamara Dragičević je i njemu verna godinama, žene ga obožavaju

Blagosloveno stanje lepoj glumici savršeno pristaje, a kako je već prešla u drugu polovinu trudnoće, ona će sa završetkom pozorišne sezone da ide na zasluženo trudničko, kasnije porodiljsko bolovanje.

Ipak, verujemo da će se na daske koje život znače i na male ekrane vratiti ranije nego što mislimo s obzirom na to da je i prethodna dva puta posle samo nekoliko meseci od porođaja ponovo zaigrala u pozorištu.

Komentari. (0)

Loading