Tamara Dragičević i Petar Benčina: Lazar će uneti promene u Stašin život

Autor:

26.08.2019 14:15

Foto:

Foto:Glumačko-ljubavni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uvećao je svoje porodično carstvo za jednog dečaka i sada svi iščekuju kako će na dolazak brata reagovati njihova kćerka Staša

Glumačko-bračni par Tamara Dragičević (30) i Petar Benčina (35) ima novi razlog za veliko slavlje: oni su pre dve nedelje proširili svoje ljubavno gnezdo. Tamara se porodila i na svet donela dečaka, kome su dali ime Lazar. Ovaj uspešan par već ima dvoipogodišnju kćerku Stašu, kojoj će sada život izgledati sasvim drugačije.

Lepe vesti o proširenju porodice na društvenim mrežama je podelila glumčeva majka.

Tamara je donedavno snimala seriju “Vojna akademija”, a i u pozorištu je igrala do kraja sezone. Osim što je do pred sam porođaj bila profesionalno angažovana, nalazila je vreme i da se zabavi, pa smo je pre nekoliko meseci sreli na kućnoj žurki njene koleginice Vesne Čipčić, gde je do kasno u noć uživala sa svojim klasićima.

Neposredno pred odlazak u porodilište u jednoj TV emisiji je izjavila:

- Spremna sam, nema panike. Sve je super.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 7, 2019 at 11:32am PDT

Tada je otkrila da nije kćerka bila ta koja je birala ime za novog člana porodice, već ona i njen suprug.

Tamara i Petar su se venčali 2016. godine. Umesto klasičnog venčanja, oni su se odlučili za morsku atmosferu, pa su napravili žurku za porodicu i prijatelje na Adi Bojani. Mlada je bila u venčanici i na sam čin sklapanja braka došla je sa mora, barkom.

Nastavak teksta na sledećoj strani...

NE SMARAMO O RODITELJSTVU

Iako zbog svoje popularnosti privlače pažnju javnosti, glumci retko govore o svom privatnom životu, naročito roditeljstvu. Petar je to ovako objasnio:

- Svaki roditelj misli da je njegovo dete neodoljivo i neponovljivo, pa ni ja nisam izuzetak. Šalu na stranu, trudim se da ne smaram, ali nije mi strano da sa bliskim osobama podelim nešto što me je razgalilo. Generalno, više uživam u nekim našim trenucima nego što sam spreman da o tome govorim. S druge strane, ne smeta mi kada drugi pričaju o svojoj deci. Sve je stvar izbora.

Njegova supruga često na društvenim mrežama postavlja fotografije i video-zapise sa kćerkom Stašom, ali kada treba da kaže nešto o tome, ima kočnicu.

- Izvesti dete na pravi put zahteva dosta pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrebno je odvojiti vreme samo za njega i kvalitetno ga provesti. Ne otkrivam mnogo o privatnom životu. Kada bih želela o tome da govorim, vodila bih blog, ali dobro je čuti pametan savet. Ne volim da pričam o majčinstvu jer svako ima sopstvene principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe - tvrdi glumica.

Za sada su Tamara i Petar ostvarili svoje privatne snove, ali poneki profesionalni im je još neispunjen, na primer da zaigraju zajedno.

- Ta mogućnost je uvek otvorena i možda nekome padne na pamet da nas poslovno spoji, ali to bi svakako trebalo da bude neka lepo osmišljena priča. Nismo mnogo radili zajedno, bilo bi zanimljivo i ja bih to voleo - rekao je Petar.

Maja Gašić

Autor