Jelena Đoković

Tek što je Novak osvojio US Open, Jelena oduševila prelepim vestima, fanovi čestitaju

Autor:

15.09.2023 12:00

Foto:

Foto:

Objava Jelene Đoković oduševila fanove, evo o čemu je reč



Titula Novaka Đokovića na US Openu proslavljena je u velikom stilu. Porodica Đoković slavila je u jednom restoranu u Njujorku, a kada je stigao u Srbiju brojni obožavaoci pozdravili su Noleta zajedno sa košarkašima ispred skupštine.

Ata Images

 

Na veliki trijumf teniskog asa neizmerno je ponosna i njegova supruga Jelena koja je u čast njegove pobede na US Openu ispred Novak Đoković Fondacije pokrenula novu kolekciju majica pod nazivom "Pure Happiness“, u prevodu "Čista sreća“.

Pročitajte Objava Jelene Đoković rastužila fanove - Slomljenog sam srca zbog njene smrti

"Nova kolekcija majica “Pure Happiness” je od sada na našem online shop-u - a sav novac ide u naše programe i projekte za podršku deci i njihovim porodicama“, glasila je objava Jelene Đoković koja je oduševila fanove, te su joj uputili pregršt čestitki i komplimenata.

Instagram

 

"Bravo, Jeco“, "Neverovatna ideja“, "Predivno“, "Lepa, mudra Jelena naša“, bili su samo neki od komentara koji su stigli na njenu adresu.

Instagram

 

Inače, na meču Novaka Đokovića kojim je osvojio 24. gren slem u karijeri i postao šampion US Opena, Jelena je privukla veliku pažnju na tribinama.

Stil Jelene Đoković bio je pomno ispraćen, a kao i što smo od nje navikli ispunila je očekivanja.

Komentari. (2)

Loading
Dragana N

16.09.2023 12:50

Za mene bi lepa vest bila da je objavila da je trudna sa trećim detetom. Ljudi, koji mogi da imaju više dece, dužni su da ih imaju, za razliku od onih koji ne mogu ni jedno da izvedu na put, a množe se kao da je čitav svet njihov! E, sad me hejtujte do mile volje, ali tako je!

Banjaluka

16.09.2023 15:41

A zao mi Jelene!