Jelena Đoković

Jelena Đoković uvek izgleda zanosno i šik: Suknja od 1.500 dinara njen je kec u rukavu (foto)

Autor:

20.09.2023 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suknja Jelene Đoković savršeno se uklapa uz sve, a možete je i vi imati u garderoberu



Jelena i Novak Đoković svaki slobodan trenutak između njegovih turnira provode u rodnom Beogradu. Ovih dana uživaju u srpskoj prestonici, te su posetili premijeru dokumentarnog filma "Mudrost traume".

Najbolji teniser na svetu odmah je okupirao pažnju prisutnih medija, a modnim znalcima u oko je upala suknja Jelene Đoković koja je pravi modni trend predstojeće jeseni.

Ata Images

 

Novakova supruga oduvek neguje jednostavan i sveden stil, a neretko je modni stručnjaci svrstavaju među najbolje odevene dame sa našeg podneblja. 

Sa godinama Jelena je počela da preferira svedene odevne kombinacije, ravne linije i monohromatske, eventualno dvobojne, varijante, a poznata je po stilu koji se lako kopira.

Ata Images

 

Sve češće možemo sresti direktorku fondacije "Novak Đoković" u svedenim haljinama i suknjama ispod kolena koje su savršene za svaku priliku, od odlaska na kafu sa prijateljicama do poslovnih sastanaka.

U pitanju su takozvane "pencil" suknje, vanvremenski klasik koji je izašao iz okvira "poslovne mode" i sada je prikladan za maltene svaku priliku. Suknja Jelene Đoković ravnog je i uskog kroja, porub joj je odmah ispod kolena.

Ata Images

 

Iako se obično kombinuju sa salonkama, ovaj model sve češće viđamo u spoju s patikama i drugom ravnom obućom i siguran je način da izgledate elegantnije bez mnogo truda.

Novakova supruga za koju god boju garderobe da se opredeli, uvek kombinuje sa svetlim tonovima obuće. Zahvaljujući nude, bež ili kamel obući, njena suknja ostaje u fokusu, a i ona je svejedna i jednostavna, pa čitav stajling zrači nenapadnom otmenoću.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Suknja Jelene Đoković pravi je modni klasik, a ovakvi modeli danas su dostupni na svakom koraku, pa se mogu naći vrlo povoljno, za samo 1.500 dinara, dok su one kvalitetnije skuplje, ali svakako vredi svaku paru jer ćete moći uz sve da je kombinujete.

 

Komentari. (0)

Loading