Nina Badrić

Nisu za svakoga: Nina Badrić prošetala Zagrebom, cipele svi komentarišu (foto)

Autor:

18.09.2023 10:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cipele Nine Badrić prava su modna senzacijaNina Badrić važi za damu istančanog modnog ukusa i besprekornog stila, što ponosno pokazuje gde god da se pojavi.

Kada je reč o modi, slavna pevačica prednost daje eleganciji, što mogu da potvrde i njene fotografije na društvenim mrežama.

Jelena Balić

 

Za laganu šetnju Zagrebom obukla je elegantne pantalone ukrašene cvetnim detaljima i plavu košulju preko koje je nosila beli sako sa crnim prugama. 

Pročitajte Čist luksuz - Nina Badrić otvorila vrata prelepe kuće na Hvaru, slobodno zavirite (foto)

Ipak, cipele Nine Badrić ostavile su najveći utisak, a reč je o elegantnoj obući koja nosi potpis legendarnog španskog dizajnera Manola Blanika. 

Instagram

 

Cipele Nine Badrić imaju lakovane diskove u tri boje – roze, beloj i crnoj, a krasi ih i vrtoglava potpetica od 10 centimetara koja vizuelno izdužuje noge i celu figuru. Cena ovog modela je 422 evra, i to na popustu.

Pročitajte Nina Badrić ih obožava - Ove pantalone izdužuju figuru, skidaju dva konfekcijska broja, a cena prava sitnica

Celokupan stajling pevačica je zaokružila naočarima za sunce i diskretnim nakitom, dok joj je kosa bila uvijena u blage talase. 

Komentari. (1)

Loading
Baka

19.09.2023 09:42

Meni su najvecu paznju privukle pantalone. Mnooogo su ruzne, a cela kombinacija je previse sarena. Cipele su super! Osim cene.