Nina Badrić

Čist luksuz: Nina Badrić otvorila vrata prelepe kuće na Hvaru, slobodno zavirite (foto)

Autor:

19.07.2023 20:30

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Dom Nine Badrić



Nina Badrić iza sebe ima uspešnu karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. Zahvaljujući enormnom uspehu i vrednom radu pevačica je sebi obezbedila lagodan i lep život. 

Instagram

 

Iako u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina, dom Nine Badrić na Hvaru pravi je raj na zemlji, a zahvaljujući društvenim mrežama uspeli smo da zavirimo unutar vile. 

Pročitajte Može da sakrije i višak na stomaku - Letnju haljinu Nine Badrić ćete odmah poželeti u svom ormaru (foto)

Ninina prelepa kuća građena je u rustičnom stilu. Beli kameni zidovi i prozori s kojih se pruža fantastičan pogled na prirodu čine ovaj dom pravim mestom za uživanje. 

Instagram

 

Za razliku od spoljašnjeg rustičnog stila, enterijer je skockan po poslednjoj modi što nas i ne čudi budući da je pevačica poznata po svom sofisticiranom ukusu. 

Pročitajte Poput devojčice - Ko joj pravi društvo u obilasku Rima i šetnji plažom

Dnevni boravak krasi crvena fotelja u uglu prostorije, sivi kauč, crni sto ispod kojeg je pravougaoni crveni tepih i staklena vitrina u kojoj se nalaze čaše, dok su na zidovima okačene elegantne slike. 

Instagram

 

Instagram

 

Trpezarijom dominiraju bele nijanse, a drveni sto i stolice daju poseban pečat celokupnom izgledu. Budući da pevačica vodi zdrav život činija puna sezonskog voća uvek je na raspolaganju. 

Instagram

 

Instagram

 

Na kraju dana Nina počasti sebe časom omiljenog pića koje sa uživanjem ispija dok gleda u čarobnu i mirnu noć.  

Instagram

 

Dom Nine Badrić, sudeći po fotografijama, oduzima dah pa nije ni čudo što je upravo ovde pevačica pronašla svoj mir i utočište. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading