Nina Badrić

Poput devojčice: Ko joj pravi društvo u obilasku Rima i šetnji plažom

Autor:

30.10.2022 13:30

Foto:

Foto:

Putovanje pevačice Nine Badrić u Rim



Pevačica Nina Badrić važi za damu od stila, koja svojom harizmom i osmehom privlači pažnju gde god da se pojavi. Hrvatska pop pevačica je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila da uživa sa svojom sestrom Sunčicom i prijateljima u čarima večnog grada, Rima. Posećujući rimske znamenitosti, obilazeći mostove, do razgledanja neverovatne arhitekture na svakom ćosšku ovog velelepnog grada, koji odiše istorijom. Za tu priliku je ponela jednostavnu crnu kombinaciju, koju je obogatila narandžastim šuškavim mantilom, koji je u skladu sa bojama jeseni koje su vidljive po parkovima i ulicama Rima.

Instagram screenshot @badrich

 

 

 

Pročitajte Promenila imidž, pa zaustavila saobraćaj Promenila imidž, pa zaustavila saobraćaj

 

Nasmejana, prepustila se, odmarajući u toplim jesenjim danima, šetajući italijanskom prestonicom, uživajući u domaćim specijalitetima i italijanskoj kuhinji, degustirajući paste i druga tradicionalna jela i vina. Sa svojom sestrom je šetala pored vode, držeći se za ruke, poput dve devojčice, koje radosno poskakuju. Osim širokog osmeha, poznata pevačica je promenila frizuru i boju kose, pa sada ima popularnu bob frizuru tamno smeđe do crne boje. Koja je zamenila njenu dugu kosu boje čokolade. Na preostalim fotografijama, ona uživa u toplim jesenjim noćima uz čašu dobrog vina, na kamenom trgu, okružena dragim ljudima i prijateljima, a ono što privlači pažnju je njena vitka figura i radost.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Nina je u opisu fotografija napisala: "Ciao Roma", "Ovako se slavi život", kao i "Family", dočaravajući njihovo putovanje i uživanje u svim čarima istog i upoznavanju nekog novog mesta. Dok su se ispod fotografije gde je sa sestrom Sunčicom, nizali komenatri kao što su "Everything" koji joj je sestra uputula, kao i svi dragi ljudi i pratioci, "Ne postoji problem sa kojim se sestre ne mogu suočiti, skovati plan protiv njega, ignoristati ga, ismijavati, utopiti u čokoladnom umaku ili ga pregaziti autom", "Neprocenjivo", "Bellisima Nina, "Predivne" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading