Nina Badrić

Stare fotografije ne lažu: Ovako je Nina Badrić izgledala pre 30 godina (foto)

Autor:

25.10.2023 17:01

Foto:

Foto:

Izgled Nine Badrić menjao se s godinama, stara fotografija privukla nezapamćenu pažnju javnostiOtkako se pojavila na muzičkoj sceni Nina Badrić slovi za jednu od najbolje obučenih pevačica.

Niz godina njena izdanja oduševljavaju, bilo da je reč o visokoj modi ili casual izdanjima, te je često inspiracija brojnim damama.

Instagram

 

Ipak, izgled Nine Badrić na početku karijere poprilično se razlikovao od današnjeg, a pevačicine stare fotografije pokrenule su lavinu komentara. 

Pročitajte Nina Badrić ih obožava - Ove pantalone izdužuju figuru, skidaju dva konfekcijska broja, a cena prava sitnica

Naime, pre nego što je počela samostalno da nastupa Nina je godinama nastupala s dečijim horom "Zvezdice", a ujedno je pevala prateće vokale bendovima kao što su "Parni valjak", "Prljavo kazalište" i drugi.

U to vreme pevačica je radila u butiku, a jednom prilikom dok je na radnom mestu pevušila slučajno ju je čuo Dino Dvornik koji je odmah prepoznao njen neverovatan talenat. 

Pročitajte Nisu za svakoga - Nina Badrić prošetala Zagrebom, cipele svi komentarišu (foto)

Dino i Nina zajedno su obišli nekoliko izdavačkih kuća, a Badrićeva je prvi veliki nastup imala na festivalu Dora 1993. godine. 

Tom prilikom nastale su fotografije zahvaljujući kojima možemo da vidimo kako je Nina izgledala pre 30 godina

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Iako se izgled Nine Badrić menjao tokom godina, moramo priznati da je pevačica i u mladosti plenila lepotom i harizmom koja je i dan-danas njen zaštitni znak. 

Komentari. (0)

Loading