Nina Badrić

Promenila imidž, pa zaustavila saobraćaj

Autor:

15.10.2022 19:41

Foto:

Foto:

Izgled Nine Badrić oduševio sve



Pevačica Nina Badrić važi za jednu od dama na muzičkoj sceni koja je uvek besprekorno odevena. Od trenutka kada se pojavila, pleni svojom harizmom, glasom i lepotom. Tokom dugogodišnje profesionalne karijere nije mnogo odstupala od imidža duge kose boje toplih tonova čokolade, ali je nedavnim objavama na svom Instagram nalogu iznenadila svoje pratioce  kada je objavila fotografije na kojima ima platinasto plavu kosu sa kratkim šiškama, kao i kratku frizuru, što bi predstavljalo veliku promenu. Ali, verovatno su pomenute fotografije i frizure bile namenski urađene kako bi poznata pevačica eksperimentisala sa izgledom. Međutim, Nina je na gore pomenutoj društvenoj mreži iznenadila svoje pratioce fotografijama na kojima je svoju dugu kosu skratila na popularnu paž ili kratku bob friuzuru, koja joj savršeno pristaje.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Pročitajte Poput devojčice - Otkrila tajnu vitkog i lepog izgleda

 

Naime, pevačica je za posbenu priliku slavlja ponela kožnu mini haljinu i elegantnu crnu kombinaciju sa crnim kratkim čizmama. Na jednoj od pomenutih fotografija, pevačica je svojim neobičnim i upečatljivim stajlingom uspela da zaustavi saobraćaj na ulicama, dok je sve vreme imala osmeh na licu. Poznata pevačica i jedna od najboljih vokala pop muzike u Hrvatskoj, ovog leta je nastupala širom hrvatskog primorja, ali i regiona gde je sa publikom pevala svoje hitove.

Tokom letnjeg perioda osim svojim glasom i neprolaznim pesamama i stihovima, ona je oduševila svoju publiku i pratioce svojim izgledom na plaži, pokazavši savršenu, izvajanu figuru, kao i to da za nju godine idu unazad, jer iako je ove godine poznata pevačica ušla u šestu deceniju života, izgleda besprekorno i bez trunke šminke. 

Instagram screenshot @badrich

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading