Nina Badrić

Nova karijera na pomolu: Mikrofon zamenila filmskim platnom

Autor:

08.10.2022 19:00

Foto:

Foto:

Nova karijera Nine Badrić iznenadila sve



Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić već decenijama unazad važi za jedan od najboljih ženskih pop vokala na prostoru Hrvatske i regiona. Svojim glasom, pesmama i hitovima osvaja srca publike sa svakom novom pesmom i albumom koji izda. Na svakom njenom nastupu, publika u glas peva svaku njenu pesmu od početka do kraja, a na venčanjima  za prvi ples se neretko baš njene pesme biraju za mladenački prvi ples. Uz njene stihove se publika veseli, plače, tuguje, pleše i igra. Ona je neko ko je svojom muzikom, harizmom i nenametljivošću osvojio publiku i zauzela visoko muzičko mesto u bilo koji prilici. Osim svojim nežnim notama, pesmama koje pričaju priču i nastupima koji se pamte, ona je oduvek važila za damu od stila.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Pročitajte Drastična promena imidža - Da li ćete je prepoznati

 

Svojim otmenim i elegantnim stilom, koji nosi ženstveno i prefinjeno, nezavisno da li su u pitanju duge, svečane haljine ili pak odela i košulje, ona svojim izgledom, ponašanjem i scenskim pokretom odiše elegancijom. Pa, tako kakva god promena usledi, da li je to druga boja kose, kraća ili duža, elegantno ili kežual izdanje, ženski deo publike to dočeka i prihvati sa oduševljenjem, jer poznata pevačica svojom harizmom i šarmom sve ume da iznese

Pa, je tako nedavnom objavom na svom Instagram profilu u kojoj je u retro izdanju, poput kabare dive u haljini, sa opisom da je u pitanju rimejk velikog filmskog klasika "Zameo ih vjetar", odnosno "Omeo ih Petar", pratioci bi mogli da pomisle da je poznata umetnica odlučila da promeni profesiju i da mikrofon zameni filmskim platnom. U kojoj bi se odlično snašla, sudeći bar po ovoj fotografiji. Da li je to možda neki novi projekat na pomolu i da li će publika uskoro imati prilike da gleda Ninu na ekranima, ostaje da se vidi. Do tada, publika ima priliku da je sluša na nastupima širom rodne Hrvatske i Beograda.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading