Nina Badrić

Poput devojčice: Otkrila tajnu vitkog i lepog izgleda

Autor:

10.08.2022 14:40

Foto:

Foto:

Izgled Nine Badrć: lepršava letnja haljina, more i vožnja bicikla



Izgled Nine Badrić: u novim morskim avanturama sa osmehom na licu. Poznata hrvatska pop pevačica koja se široj javnosti predstavila svojim neverovatnim glasom i specifičnim muzičkim stilom kada se pojavila sa pesmom koja je imala rep i R&B delove, koja je postala hit “Takvi kao ti”, koja se našla na albumu “Ljubav” iz 2003. godine. Ona je svoju ljubav prema pevanju otkrila u ranom detinjstvu, kada je sa devet godina počela da peva u horu “Zvjezdice”, sa kojima je imala prilike da proputuje ceo sve pevajući. Sa njima je snimila i nekoliko albuma i stekla iskustvo u horskom i gospel pevanju. Svoj prvi studijski album objavljuje 1995. godine za diskografsku kuću Croacia Records, ali uspeh dolazi nakon dueta sa Emilijom Kokić i  njihovom pesmom “Ja sam vlak” iz 1996. godine.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Pročitajte Duga noga i visoka štikla: Nina Badrić zablistala u kratkoj haljini

 

Nakon sedam gdina provedenih u horu “Zvjezdice”, Nina odlazi u studio da peva prateće vokale velikim i poznatim grupama, kao što su: Parni valajk, Prljavo kazalište i drugi. Ona danas važi za jednog od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima, koja je tokom godina vredno radila na svojim pesmama i muzici koji su osvajali publiku širom regiona. Pa, su tako neke od njenih pesama, postali veliki hitovi, izvodeći se za prvi ples na venčanjima, kao što su: “Ja za ljubav neću moliti”, “Takvi kao ti”, “Ti ne znaš kako je meni”, “Dodiri od stakla”, “Da se opet tebi vratim”, “Ne mogu ti reći šta je tuga”, “Moje oči pune ljubavi”, “Nebo”, “Više smo od prijatelja”, “Dani i godine” i mnoge druge. Jedan od najzaslužnijih ljudi i kolega, koji je kasnije postao i prijatelj, a koji joj je pomogao na početku karijere i kome je ona ceo život na tome zahvalna, bio je hrvatski umetnik Dino Dvornik. On je ušao u butik u kojem je pevačica u to vreme radila, dok je pevušila pesmu sa radija, koji je nakon toga on ugasio i rekao joj da to isto otpeva bez pratnje, nakon čega je bio impresioniran onim što je čuo, a njih dvoje su već sutradan obišli nekoliko diskografskih kuća u Zagrebu.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Nina je svojim albumom “Personality”iz 1997. godine koji predstavlja početak njene uspešne muzičke karijere i sa kojim osvaja nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu interpretaciju i za najbolji album pop i zabavne muzike. Posle koga sledi njen četvrti studijski album “Nina”, koji je najavila singlom “Nek ti bude kao meni”, kada početkom 2000-ih, tačnije 2005. godine pravi njen veliki solistički koncert koji je bio humanitarnog karaktera, u Domu sportova u Zagrebu kojim obeležava vrhunac svoje karijere. Njena muzička karijera nastavlja da ide uzlaznom putanjom, o čemu u prilog govore mnogobrojni nastupi i koncerti u beogradskoj prestonici, Hrvatskoj i regionu.

 Poznata umetnica je neko ko važi sa damu od stila, uvek besprekorno odevenu i u skladu sa događajem. Ženu koja voli i neguje prirodan izgled, pa je tako tokom leta koje provodi radno, koristeći elegantne toalete i šminku, dane kojima odmara trudi se da provodi pored lepog plavog mora, krstareći sa sestrom, šetajući i uživajući u gastronomskim specijalitetima.Nedavno je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala fotografijama na kojima u letnjoj lepršavoj haljini vozi biciklu nasmejana i raspoložena, poput devojčice sa vetrom u kosi.

Instagram screenshot @badrich

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading