Aleksandar Đoković

Prve fotografije: Saškin i Đoletov sin već je ozbiljan dasa, kako je samo porastao!

Autor:

26.12.2023 20:01

Foto:

Foto:

Snimak Saške Đoković ne prestaje da se komentariše, Aleksandar je ozbiljan dasa



Godina na izmaku u porodični dom Saške i Đorđa Đokovića donela je najveću radost, sina Aleksandra koji je rođen krajem marta.

Mladi bračni par uživa u roditeljstvu, a najnoviji snimak Saške Đoković pokazuje koliko kreatorka uživa u svakom sekundu provedenim sa mališanom.

Instagram

 

Nekadašnja voditeljka i Noletov najmlađi brat pre izvesnog vremena zbog poslovnih obaveza preselili su se u toplije krajeve, tačnije u Dubai.

Kako im život na relaciji Srbija - Ujedinjeni Arapski Emirati ne predstavlja problem, često na Instagramu možemo videti nasmejana lica ispunjena radošću i srećom pored malog dečaka koji prebrzo raste.

Snimak Saške Đoković topi i najtvrđa srca

Tako je jučerašnji snimak Saške Đoković najviše komentarisan na društvenim mrežama. Naime, na njemu su kreatorka i njen naslednik koji se neprestano smeju i grle.

Instagram

 

Mnogi fanovi prokomentarisali su kako je beba prebrzo porasla, te je najmlađi Đoković sa nepunih godinu dana ozbiljan dasa koji likom podseća na mamu.

Pročitajte Danas je poseban dan za nas - Saška i Đorđe Đoković slave, povod je divan (foto)

Saška i Đole nesumnjivo uživaju u roditeljstvu, a kako je Aleksandar divna beba mnogi su im poželeli da on uskoro dobije društvo za igru. 

Instagram

 

Ko zna, možda nas u 2024. godini ponovo obraduju lepim vestima.

Komentari. (0)

Loading