Đorđe Đoković

Brat Novaka Đokovića čeka prinovu: Izabrali smo ime za dečaka

Autor:

18.02.2023 14:00

Foto:

Foto:

Brat Novaka Đokovića čeka prinovu, a ime su već izabrali



Brat Novaka Đokovića, Đorđe, prošle godine stao je na ludi kamen. Ceremonija je organizovana u dva dana, i to na crnogorskom primorju. Još tada se pisalo da je njegova izabranica  Saška Veselinov, voditeljka i modna dizajnerka u drugom stanju.

Pročitajte Nimalo lepe vesti, gde baš sad?! Brat Novaka Đokovića sve otkrio - Ostaje samo da se nadamo

Ipak, po tom pitanju se brat Novaka Đokovića nije oglašava do sada, dok je njegova supruga nedavo potvrdila radosne vesti.

Mladi par je izjavio da je još na početku svoje veze odredio koja će im biti imena za decu, piše STORY.

- Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta - rekla je jednom prilikom snajka porodice Đoković za domaće medije.

Đorđe je sada veoma zauzet organizacijom turnira „Srpska open“, koji je planiran za 16. aprila, što se poklapa i sa terminom dolaska bebe. Iako sve deluje stresno, mladi Đoković ovako kaže da li je spreman za veliki događa. 

- To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve je tu u tom nekom periodu će se desiti, tako da željno iščekujemo - ispričao je nedavno za "K1" Đorđe, a kako je od svadbe prošlo šest meseci, porodice mladenaca već pripremaju novo, veliko slavlje kada će porodica Đoković postati bogatija za još jednog člana.

Pročitajte Atraktivna plavuša osvojila srce Novakovog najmlađeg brata: Đorđe pao na šarm popularne voditeljke

- Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju - kaže Saška koja će se poroditi u našoj prestonici.

- Da, odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Gordana

18.02.2023 21:38

Nesimpaticna Saska, bas mi se ni malo ne dopada deluje mi bas bas kao lovac na laganicu od zivota.