Anastasija i Nemanja

Titula najbolje stilizovanog para sa pravom pripada Anastasiji i Nemanji Gudelju (foto)

Autor:

26.11.2023 14:29

Foto:

Foto:

Anastasija i Gudelj izašli na romantičnu večeru modno usklađeni



Anastasija i Nemanja Gudelj pre nekoliko dana odleteli su iz Beograda nazad za Sevilju gde žive zajedno već godinu dana. 

Bračni par ugrabio je priliku da subotu veče provede na romantičnoj večeri, a na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako su Anastasija i Gudelj modno usklađeni.

Instagram

 

Subotnje veče proveli su u ekskluzivnom, španskom restoranu gde su neprestano razmenjivali nežnosti. Mlada pevačica snimala je specijalitete koje su jeli, prikazivši delić romantične atmosfere.

Retki su trenuci kada srpski reprezentativac ima slobodan vikend, te je ovaj posebno lep jer ga je proveo sa suprugom nakon dužeg vremena razdvojenosti zbog njegovih profesionalnih obaveza.

Instagram

 

Anastasija i Gudelj savršen su par, čak se i modno savršeno uklapaju

Ono što su mnogi mogli da primete na najnovijoj fotografiji koju je Cecina ćerka podelila sa milionima pratilaca na društvenim mrežama jeste da ona i njen suprug se savršeno uklapaju, pa čak i na modnom planu.

Ona se odlučila za trendi, udobnu i potpuno crnu kombinaciju. Kratku kožnu jaknu i pantalone savršeno je ukombinovala sa čizmama i torbicom poznatog modnog brenda. 

 

 

Pročitajte Želje se ostvaruju - Anastasija se rasplakala od sreće kada je saznala da...

Fudbaler je prepoznatljiv po sportskom stilu kojem je i ovog puta ostao dosledan. On je takođe poneo crne pantalone i majicu, a autfit je "razbio" teksas jaknom i belim patikama. Ipak, najviše komplimenata dobio je na račun nove frizure nakon presađivanja kose.

Anastasija i Gudelj oduševili su stajlinzima, ali i sponatnošću jer se ponašaju kao svi parovi njihovih godina, uživaju u ljubavi i grade skladan odnos koji im se danas malo ko može pohvaliti.

Komentari. (0)

Loading