Anastasija Ražnatović

Zasijajte u novogodišnjoj noći u kežual stilu, Anastasija Ražnatović zna kako (foto)

Autor:

25.12.2023 19:57

Foto:

Foto:

Autfit Anastasije Ražnatović odličan je za onoga ko želi da izgleda opušteno, a efektno u novogodišnjoj noći



Anastasija Ražnatović do pre nekoliko dana boravila je u rodnom Beogradu, gde je njena porodica proslavila krsnu slavu.

Sada je već u toplijim krajevima sa suprugom Nemanjom, koji ima profesionalnu pauzu, pa su to iskoristili za putovanje. Njih dvoje uživaju u čarima Dubija, a kako je noćni život tamo veoma buran, autfit Anastasije Ražnatović sa sinoćnje žurke svaka devojka može lako da iskopira za novogodišnju noć.

Instagram

 

Mlada pevačica redovno izveštava njene pratioce na Instagramu o ludom provodu koji je u Dubaiju zagarantovan, pa je mnoge iznenadila fotografija koju je sinoć objavila iz poznatog noćnog kluba.

Naime, na njoj je pozirala sa bivšom devojkom njenog brata Anom Rajković, a autfit Anastasije Ražnatović sa pomenute slike ne prestaje da se komentariše.

Autfit Anastasije Ražnatović je jednostavan, urban i efektan

Cecina ćerka obožava da eksperimentiše kada je moda u pitanju, ali ovog puta je odlučila da jednostavnošću pokaže kako se može biti urban i trendi.

Instagram

 

Naime, iako je kraj decembra, ona je birala stajling koji lako može da nosi i tokom letnjih dana, a svakako da je u Dubaiju dovoljno toplo za ovakve odevne komade.

Pročitajte Iznenadićete se koji je broj cipela Anastasije Gudelj (foto)

Anastasija je ponela farmerke sa dubokim strukom, koje je ukombinovala sa top-majicom na bretele. Reč je o krop varijanti, koja se uvek savršeno uklapa sa pantalonama ili suknjama dubljeg struka.

Reč je o modelu srebrne boje sa šljokicama. Uz to se savršeno uklopila srebrna torba, takođe u istim nijansama. 

Instagram

 

Modni kritičari su složni da je ovakav stajling idealan za one devojke koje žele da zablistaju u novogodišnjoj noći a da se osećaju opušteno u garderobi. 

Posebno je zanimljivo da ovakav autfit Anastasije Ražnatović svaka devojka može veoma lako da iskopira jer svi komadi mogu da se pronađu po niskim cenama.

Komentari. (0)

Loading