Ceca Ražnatović

Cecu niko nije prepoznao na biračkom mestu, bez trunke šminke, a tek šta je obukla (foto)

Autor:

17.12.2023 21:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ceca Ražnatović u trenerci se pojavila na biračkom mestu, mnogi je nisu prepoznaliPre nešto manje od dva sata zatvorena su sva birališta u našoj državi na kojima se danas glasalo za parlamentarne i lokalne izbore. 

Mnoge javne ličnosti obavile su svoju građansku dužnost a Ceca Ražnatović u trenerci se pojavila neposredno pre 20 časova.

Ata Images

 

Folk diva pojavila se bez trunke šminke, puštene kose u kežual izdanju na koje nismo navikli od nje, pa je mnogi prisutni u prvi mah nisu prepoznali.

Za obavljanje građanske dužnosti pevačica se odlučila za sivu pamučnu trenerku i beli šuškavi prsluk, a osmeh nije skidala sa lica.

Ceca Ražnatović u trenerci blista

Sam čin glasanja Ceca je obavila za svega nekoliko minuta, i u žurbi pozdravila prisutne pripadnike medija koji su se u tom momentu našli na njenom biračkom mestu.

Ata Images

 

Iako je Ceca Ražnatović u trenerci danas izašla u javnost, mnogi njeni fanovi složni su da joj i ovakva opuštena izdanja savršeno pristaju.

Pročitajte Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ovaj poznati fudbaler, posvetila mu je veliki hit (foto)

Podsećanja radi, folk diva je sinoć imala veliki koncert u Ljubljani pred 5000 ljudi te je zbog umora tek kasno uveče izašla da glasa. 

Komentari. (0)

Loading