Ceca Ražnatović

Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ovaj poznati fudbaler, posvetila mu je veliki hit (foto)

Autor:

29.11.2023 19:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prva ljubav Cece Ražnatović bio je poznati fudbaler, posvetila mu je i pesmu



Veoma mlada, Ceca Ražnatović započela je karijeru hitom „Cvetak zanovetak“, a ubrzo je postala jedna od najtraženijih pevačica u našoj zemlji.

Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a malo ko zna ko je bio prva ljubav Cece Ražnatović sa kojim je planirala veridbu, kako se šuškalo.

Ata Images

 

Svaka pesma koju pevačka diva otpeva postane veliki hit, a svaka pesma ima posebno mesto u njenom srcu, pa tako i numera „Pustite me da ga vidim“. Nju, kao i delove nekih drugih svojih pesama, izjavila je jednom prilikom, napisala je sama Ceca.

- Već sam ja pisala „Pustite me da ga vidim“ i napisala sam deo u pesmi „Beograd“. Napisala sam i drugu strofu za pesmu „Oproštajna večera“ - rekla je Ceca svojevremeno.

Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ludo zaljubljen u nju, međutim...

Kako su mediji svojevremeno pisali, baš ta čuvena Cecina balada posvećena je momku u koga je pevačica tada bila ludo zaljubljena.

Prva ljubav Cece Ražnatović bio je legendarni fudbaler Vladan Lukić, koji je sa timom „Crvene zvezde“ postao šampion sveta 1991. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lukic Irena (@irenaalukic)

 

Pročitajte Na vrhuncu karijere Ceca Ražnatović donela važnu odluku, Anastasija sve otkrila (video)

Iako je njihova ljubav bila kratkog daha, te davne 1989. godine Ceca je imala svega 16, a Vladan 18 godina i već se spekulisalo o potencijalnoj veridbi, do koje ipak nije došlo. Upravo njemu posvećen je hit „Pustite me da ga vidim“. 

Jednom prilikom nekadašnji sportista govorio je o odnosu sa folk divom, otkrivši da su oni posle rastanka u prijateljskim odnosima:

 

 

- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko - izjavio je Lukić jednom prilikom.

Komentari. (0)

Loading