Vanja Nenadić

Verila se Vanja Nenadić, prelepi prsten zasijao na glumičinoj ruci (foto)

Autor:

29.11.2023 11:11

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Verila se Vanja Nenadić, na glumičinoj ruci zasijao prelepi prsten



Vanja Nenadić jedna je od glumica mlađe generacije koja ide iz projekta u projekat, te joj na poslovnom planu cvetaju ruže, a o privatnom životu doskoro nismo znali gotovo ništa.

Ipak, pre izvesnog vremena saznalo se da je njeno srce osvojio markantni kolega Marko Todorović, sa kojim je zajedno radila na više televizijskih serija. Međutim, to nije sve. Naime,   Vanja Nenadić se nedavno,verila i do danas sve uspešno krila od javnosti.

Ata Images

 

Marko je posle nešto više od godinu dana ljubavi poželeo da upita lepšu polovinu da postane njegova supruga, a romantična veridba odigrala se daleko od granica naše zemlje.

Naime, glumački par otputovao je u London, što je bila Vanjina velika želja, ali ono što nije očekivala je da će se sa putovanja vratiti s prstenom na ruci.

Ata Images

 

Verila se Vanja Nenadić, a tek nedavno je progovorila o dečku i kolegi

Verila se Vanja Nenadić, vest je koja je obeležila dan, a glumica nije krila koliko je srećna što će sa Markom provesti ostatak života. 

Verenici već izvesno vreme žive zajedno, a o emocijama i ljubavi mlada glumica je tek nedavno progovorila u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić.

Pročitajte Vodim te kući - Slaven Došlo otkrio u kakvim je odnosima s Vanjom Nenadić

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan.

Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je za „Blic“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

- Mi smo zajedno godinu i koji mesec. Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i jedna mirna luka - zaključila je Vanja.

Komentari. (0)

Loading