Milica Todorović

Milica Todorović zaljubljena! Konačno otkrila i u koga

Autor:

26.11.2023 20:27

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Milica Todorović zaljubljena je, ali iznenadićete se kada budete čuli u koga



Milica Todorović veoma mlada uplovila je u estradne vode i uspešno gradi karijeru već više od 18 godina. Kako je ranije sazrela od svoje generacije, veoma mlada imala je duge i ozbiljne veze.

Nakon što je raskinula sa glumcem Petrom Strugarom nismo imali prilike da saznamo da li je i ko osvojio njeno srce. Ipak, da je Milica Todorović zaljubljena imali smo prilike nedavno da čujemo u jednom od njenih intervjua.

Instagram

 

Na pitanja novinara da li postoji neki muškarac u njenom životu kao i da li je Milica Todorović zaljubljena, pevačica je u svom stilu duhovito odgovorila:

- Jesam, u sebe. Znam da zvuči glupo ali ja nikada nisam bila zaljubljena u sebe. Ali sada, što volim kad se doteram, kad sam tako lepa za sebe.

Milica Todorović zaljubljena je kao nikada ranije

Ja sam uvek išla iz veze u vezu, nikada nisam imala vremena da budem zaljubljena u sebe. A zapravo je toliko lepo kada si sam - rekla je muzička zvezda.

Ova izjava plavokose pevačice mnoge je nasmejala, dok drugi zaista razumeju suštinu onoga što je htela da kaže. 

Pročitajte Nije verovala da će ovako dočekati 33. rođendan - Milica Todorović u suzama

Ipak, kako je već dugo sama, Miličini najbliži članovi porodice i prijatelji priželjkuju da ona uskoro upozna gospodina pravog koji će joj vratiti i veru u ljubav između partnera. 

Dok se to ne desi, ona uživa u ljubavi koju oseća prema samoj sebi, a mi se slažemo sa njom da nikada lepša nije bila i da pleni neverovatnom energijom.

Komentari. (0)

Loading