Milica Todorović

Tek što je obelodanila novu vezu, Milica Todorović sve priznala: On je...

Autor:

17.03.2024 21:15

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Dečko Milice Todorović je ozbiljan frajer, pevačica otkrila šta je najviše nervira



Nedavno smo saznali da je dečko Milice Todorović izvesni Lazar iz Novog Sada koji je, po mišljenju mnogih pripadnica lepšeg pola, ozbiljan frajer.

Iako u početku nije želela da obelodani novu vezu, paparaci su je uslikali sa novim partnerom u naselju u kome živi, te je pevačica progovorila o novoj ljubavi.

M.M./ATAImages

 

Sa osmehom na licu otkrila je da uživa u novoj vezi i da je već upoznala roditelje novog partnera koji su je na prvi pogled oduševili.

Novi dečko Milice Todorović, iako se nekada bavio manekenstvom, ne voli javno eksponiranje, pa se ona trudi da ga što je više moguće zaštiti od znatiželjnih medija.

Dečko Milice Todorović je njena sušta suprotnost 

Nedavno je, odgovarajući na pitanja novinara, otkrila šta je najviše nervira, a tiče se novog ljubavnog odnosa, ali ovakav odgovor niko nije očekivao:

Katarina Drajic/ATAImages

 

- Mi smo malo opozitni, on je stidljiv, a ja sam takva kakva sam, opuštena, pa me je možda to privuklo.

Pročitajte Milica Todorović pokazala novu tetovažu - Moja najveća ljubav (foto)

- On je lep i zgodan, to stoji, ali ja ne gledam samo površinu, meni je svaki dečko bio potpuno različit, ili me nešto privuče ili ne.

Mene nervira što mediji pišu: "Milica nahvatala zgodnog frajera", pa šta? To je samo školjka - rekla je muzička zvezda za "Exkluziv".

Komentari. (0)

Loading