Anastasija Gudelj

Iznenadićete se koji je broj cipela Anastasije Gudelj (foto)

Autor:

21.12.2023 14:21

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ovo je broj cipela Anastasije Gudelj



Anastasija Gudelj jedna je od najpopularnijih javnih ličnosti u Srbiji, pa svaki njen potez privlači veliku pažnju.

Cecina ćerka vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde redovno objavljuje svakodnevne aktivnosti, te tako možemo da saznamo mnogo toga o njoj, pa čak i broj cipela Anastasije Gudelj.

Instagram

 

Mlada pevačica je na Instagram-storiju objavila svoju fotografiju u okviru koje je podelila i mali leksikon pitanja (ako ga tako možemo nazvati) u okviru kojeg je podelila interesantne pojedinosti o sebi.

Pročitajte Mislili su da neće doći - Anastasija Gudelj stigla u porodičnu vilu, a gde je Nemanja?!

Anastasija je otkrila koje joj je omiljeno jelopiće koje najviše voli je mača čaj, saznali smo da ima fobiju od delfina i insekata, ali i da je broj cipela Anastasije Gudelj 40, što je mnoge iznenadilo.

Instagram

 

Budući da je visoka 178 cm, ova veličina cipele ne treba da čudi.

Inače, otkako se udala za fudbalera Nemanju Gudelja, Anastasija se preselila u toplu Sevilju kako bi što više vremena provodila sa svojim izabranikom. Dok Nemanja vredno trenira i ide na utakmice, njegova supruga najviše vremena provodi u njihovom domu gde uči španski jezik.

Ipak, izgleda da najviše uživa da provodi vreme na društvenim mrežama gde uvek nađe zanimaciju koja brzo privuče pažnju javnosti.

 

Komentari. (1)

Loading
MarinaMaki

22.12.2023 12:17

A molim,nema dovoljno podataka.Duzina debelog creva,tezina mozga itd