Anastasija Gudelj

Skinula 20 kg viška: Ovo je tajna savršene linije Anastasije Gudelj (video)

Autor:

30.01.2024 11:14

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Anastasije Ražnatović privukao je dosta pažnje



Izgled Anastasije Ražnatović često je na meti komentara. Cecina ćerka važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, pa se mnoge njene obožavateljke pitaju kako joj polazi za rukom da održi besprekornu liniju.

Ata Images

 

Anastasija je u nekoliko navrata govorila da vodi računa o ishrani, ali ne zapostavlja ni treninge.

Gudeljeva supruga sada je sa svojim pratiocima podelila video na kome smo videli kako izgleda jedan njen trening.

Pročitajte Ni Ceca nije mogla da dođe sebi, ovo nije znala o sopstvenoj ćerki

Savršen izgled Anastasija Ražnatović duguje kombinaciji sklekova, trbušnjaka i vežbi sa tegićima. 

Podsetimo, Anastasija je prethodih godina smršala čak 20 kilograma, a jednom prilikom je otkrila da se najviše ugojila kada su ona i njen brat Veljko živeli na Kipru razdvojeni od Cece.

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma.

Izgled Anastasije Ražnatović potpuno je transformisan

- Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića. Tako sam živela šest meseci – rekla je svojevremeno Anastasija.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem.

Pročitajte Anastasija ipak kopira majku, obučene kao bliznakinje, čijim godinama priliči ovaj modni komad?

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – ispričala je tada Anastasija i priznala da slatkišima ipak ne može da odoli, ali to odmah nadomesti odlaskom u teretanu.

Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - zaključila je ona, pa je jasno zašto je izgled Anastasije Ražnatović danas besprekoran.

 

Komentari. (0)

Loading