Anastasija Gudelj

Anastasija nije odolela novom trendu, estetsku korekciju pokazala na tribinama, svi su se okretali

Autor:

17.06.2024 22:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Obrve Anastasije Gudelj pravi su hit ovog leta



U petak je počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se ove godine održava u Nemačkoj, te su se tako porodice naših fudbalera uputile u Gelzenkirhen, kasnije i Minhen, kako bi im bile najveća podrška.

Među njima je, naravno, i Cecina ćerka koja svim srcem bodri supruga, a obrve Anastasije Gudelj koje smo videli na snimcima sa sinoćnje utakmice privukle su veliku pažnju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mlada muzička zvezda veoma vodi računa o fizičkom izgledu, ali isto tako ne voli da eksperimentiše preparatima i tretmanima, već je godinama verna provereno dobrim stvarima.

Ono što je svakom ko je pogledao snimak iz Veltins arene u Gelzenkirhenu "zapalo za oko" jesu guste obrve Anastasije Gudelj, koje su dodatno očešljane.

Pre nekoliko meseci supruga srpskog reprezentativca pohvalila se novim izgledom na društvenim mrežama, te otkrila šta je sve radila na sebi, kao i koji je krajnji rezultat:

– Danas sam radila revolucionarni tretman za negu i prirodni volumen i podmlađivanje usana – napisala je Anastasija i dodala da već petu godinu odlazi na poseban tretman oblikovanja obrva, koji se zove "Magnetic brow".

Od kada živi u Sevilji nijedan njen dolazak u Beograd ne prolazi bez posete kozmetičarki koja se brine o njenim obrvama, istakla je Cecina mezimica.

Izgled Anastasije Gudelj je savršen

Kao što je poznato, pevačica je pre izvesnog vremena sa prijateljicom otvorila kozmetički salon jer su joj nega i lepota pored pevanja nešto u čemu se najviše pronalazi.

Izgled Anastasije Gudelj danas je savršen, a ona je jedna od retkih javnih ličnosti koje su uvek otvoreno govorile o tome šta su na sebi promenile:

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma, i veći nos, i manja usta…

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži.

Pročitajte Ruke Anastasije Gudelj sve otkrivaju, ovako zaista izgleda tek udata žena (foto)

Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost u vezi s nosem i to sam korigovala.

Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - priznala je Ražnatovićeva ranije.

Komentari. (0)

Loading