Anastasija Gudelj

Uzak struk, vitka figura i isklesani trbušnjaci: Anastasija Gudelj pokazala deo treninga, nikad bolje nije izgledala (foto)

Autor:

29.09.2023 21:00

Foto:

Foto:

Izgled Anastasije Gudelj nikad nije bio bolji, trener zabeležio kako vredno radi vežbe u teretani



Anastasija Gudelj uživa u Španiji opremajući novu vilu koju je nedavno kupila sa suprugom Nemanjom. U pauzama od sastanaka sa arhitektama i projektantima, ona koristi slobodno vreme da se posveti treningu u teretani.

Iako je ova godina za nju bila veoma turbulentna, poznato je da je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, ona se nedavno vratila redovnim treninzima nakon što je prošao period oporavka. Zato izgled Anastasije Gudelj nikada nije bio bolji nego ovih dana.

Ata Images

 

Nedavno ju je snimao brat Veljko dok je u porodičnoj vili na Dedinju radila svakodnevne vežbe, a taj snimak u danu je postao viralan zbog njihovih bratsko - sestrinskih rasprava. 

Sada je Cecina ćerka otišla korak dalje. Naime, Anastasija je pokazala kako izgleda njen trening, pa je radila vežbe u helankama i topu koji su dodatno istakli njenu vitku građu.

Instagram

 

 

Izgled Anastasije Gudelj nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Izgleda da, otkako je u vezi sa sportistom, Anastasija je intenzivirala treninge, a njegove profesionalne savete usvaja i primenjuje. Nije tajna da je mlada pevačica angažovala i ličnog trenera koji joj je potpuno posvećen te svaku vežbu zajedno prođu po nekoliko puta dok je Tasa ne primeni pravilno.

On je takođe objavio Anastasijinu fotografiju iz teretane uz komentar koji je nasmejao sve njene i Nemanjine fanove: 

Instagram

 

 

Pročitajte Titula najstilizovanije dame opet ide Anastasiji Gudelj - Od cene cipela će vam se zavrteti u glavi (foto)

– Spremna je za igru – napisao je on u snimku koji je objavio na Instagramu i označio Gudelja.

Komentari. (0)

Loading