Nikola Rokvić

Imao 110 kilograma pa se istopio: Najnovija fotografija Nikole Rokvića zaprepastila pratioce

Autor:

21.09.2023 19:45

Foto:

Foto:

Dijeta Nikole Rokvića dala fenomenalne rezultate



Da je Nikola Rokvić imao problema sa viškom kilograma nije tajna, a pevač je o svojoj borbi da smrša i procesu kroz koji je prošao govorio za medije.

Naime, gubitak oca pre par godina teško je podneo, pa se u tom periodu zbog stresa i odsustva volje da trenira ugojio 20 kilograma. U jednom momentu se trgao i odlučio da se vrati treningu i zdravoj ishrani, zahvaljujući kojoj se takoreći istopio, a novi izgled Nikole Rokvića oduševio je njegove fanove.

Ata Images

 

Pevač je ovom režimu ishrane i treningu dosledan već godinu dana, što je podelio sa svojim pratiocima.

Izgled Nikole Rokvića je sjajan zahvaljujući ovome 

"Završih 1. godinu ozbiljnog pristupa treningu snage i sportskom načinu života! Za početak ove 2. godine sam ubacio par novina…

Pročitajte Nije mogao da odoli - Nikola Rokvić prošetao skupoceni komad nakita, mišljenja su podeljena (foto)

-15.000 koraka mi je cilj da napravim svakog dana, baš prija za skidanje najupornijih masnih naslaga.
-Ubacio sam dva puta nedeljno, pored 4 treninga snage i 1 do 2 treninga trčanja ali u intervalima, radi podizanja opšte kondicije i VO2 max!

Instagram

 

Sjajna stvar je kada se uđe u ceo proces i savladaju osnovni principi treninga i ishrane, počneš da osluškuješ svoje telo i tačno znaš koliko ti je potrebno unosa energije da bi sve napore izdržao i dobro se osećao!

Pročitajte Kosa i koža blistaju, kilogrami se tope - Nina Badrić smršala 20 kilograma, evo u čemu je trik

Nekad kad i hoćeš da zabrljaš sa ishranom, sjajna stvar je što kad si u treningu kao od šale sve to spržiš jednim odlaskom u teretanu! Disciplina uvek da rezultat“, napisao je Nikola.

Komentari. (0)

Loading