Anastasija Gudelj

Titula najstilizovanije dame opet ide Anastasiji Gudelj: Od cene cipela će vam se zavrteti u glavi (foto)

Autor:

27.09.2023 18:25

Foto:

Foto:

Cipele Anastasije Gudelj koštaju više od prosečne srpske plate, ali vrede svakog dinara



Anastasija Ražnatović, odnedavno Gudelj uživa u novom domu u španskom gradu Sevilja koji je nedavno kupila sa suprugom Nemanjom. Porodično gnezdo i dalje opremaju po njihovim afinitetima, ali uvek pronađu i slobodno vreme za druženje sa prijateljima.

Pre nekoliko dana mladi supružnici izašli su u poznati klub u ovom gradu, a nema ko nije gledao u cipele Anastasije Gudelj. Cecina ćerka još jednom je pokazala koliko stila ima i kako jednostavan stajling može da bude veoma efektan.

Instagram

 

 

Za subotnji izlazak mlada pevačica odlučila se za nepogrešivu kombinaciju - malu crnu haljinu sa naborima koja je pripijena uz telo te ističe sve atribute koje gospođa Gudelj poseduje. Dekolte je u prvom planu, a uz ovaj komad garderobe savršeno je uklopila crvenu tašnicu istih tonova kao i jarko crveni karmin.

Međutim, ovo bi naizgled bio jednostavan stajling koji bi svaka mlada dama mogla da prekopira da ga Cecina naslednica nije zaokružila papreno skupom obućom. Cipele Anastasije Gudelj nose potpis poznatog modnog brenda "Yves Saint Lauren" , a toliko su efektne da ih je nemoguće ne primetiti.

Cipele Anastasije Gudelj papreno koštaju, ali vrede svaku paru

Crne visoke potpetice dale su pevačicinom stajlingu izazovnu notu, a kada od cene će vam se zavrteti u glavi. Koštaju više nego prosečna srpska plata, a najniža cena koju smo našli je 1150 evra. 

Anastasija je celokupan imidž upotpunila jarkom šminkom sa naglašenim očima i karminom, dok joj je frizura bila opuštena i isfenirana. Gudelj i ona uživali su u izlasku sa prijateljima, a ona je još jednom uspela da pokaže da diktira modne trendove gde god da se pojavi.

Instagram @raznatovicanastasija

 

 

Pročitajte Anastasijine i Nemanjine svadbe neće biti - Oglasio se Nebojša Gudelj i otkrio detalje iz porodičnog doma, ovo je prava istina

 

Na račun ovog stajlinga Tasa je dobila isključivo komplimente, kako od najbližih tako i od fanova koji su je preplavili porukama da blista, te da je jasno da nikada nije bila srećnija. 

Instagram @raznatovicanastasija

 

 

Žena kada je voljena i srećna pleni lepotom i harizmom gde god da se pojavi, što mlada muzička zvezda u poslednje vreme pokazuje na svakom koraku.

Komentari. (0)

Loading