Nebojša Gudelj

Anastasijine i Nemanjine svadbe neće biti: Oglasio se Nebojša Gudelj i otkrio detalje iz porodičnog doma, ovo je prava istina

Autor:

24.09.2023 11:00

Foto:

Foto:

Otac Nemanje Gudelja otkrio nepoznate detalje iz porodičnog doma



Ovog leta u strogoj tajnosti Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Rajinovac nadomak Beograda.

Iako mediji već spekulišu o svadbama koje bi trebalo da se održe u Španiji i Srbiji, o tome se ništa zvanično nije znalo dok se juče nije oglasio otac Nemanje Gudelja.

Instagram

 

 

Nebojša Gudelj konačno je progovorio o tome šta se dešava u njihovom porodičnom domu otkrivši da do velike svadbe još neće doći. 

Mlada pevačica i fudbaler kako je otkrio otac Nemanje Gudelja ništa ne rade bez prethodne konsultacije sa porodicom. Pa tako još uvek na red nije došla tema svadbe, gde će se i kada održati, piše "Kurir".

Pročitajte Ceca šokirala izjavom o venčanju Anastasije i Gudelja - Kakva svadba kad ja nisam obaveštena!

 

Nemanja ima brojne poslovne obaveze sa klubom, dok je Cecina ćerka okupirana sređivanjem nove vile koju su nedavno kupili. 

Kako je Nebojša dodao o njegovoj porodici pišu se brojne neistine, ali ovog puta smatra da treba stati na put spekulacijama. On je istakao da su Gudelji veoma vezani, što želi i snajki i sinu koji su tek počeli da stvaraju njihovu porodicu.

Instagram

 

 

Ono što je sigurno jeste da će se o Anastasijinoj i Nemanjinoj svadbi pisati i pričati danima, tako da kada god da do iste dođe, biće ispraćen svaki detalj. Sada očigledno nije vreme za velike proslave.

Komentari. (0)

Loading