Anastasija i Nemanja

Jedna na obali mora, druga prava srpska: Ovo su svi detalji svadbenih veselja Anastasije i Gudelja

Autor:

21.09.2023 18:45

Foto:

Foto:

Svadba Anastasije i Gudelja priprema se do najsitnijih detalja



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ovog leta u tajnosti su izgovorili sudbonosno "da" u manastiru Rajinovac, nadomak Beograda.

Mediji već danima spekulišu da se priprema velika svadba Anastasije i Gudelja, a čini se da će ipak biti dve gala proslave. Jedna u Španiji, a druga u našoj zemlji.

Instagram

 

 

Kako navode izvori bliski mladom bračnom paru, shvativši da imaju širok krug prijatelja i rodbine jasno im je bilo da će ih veoma teško okupiti sve zajedno na jednom mestu. Jednoglasno su se dogovorili da ceremoniju građanskog venčanja obave na obali mora gde će biti pozvani samo najbliži članovi porodice.

A sledeće godine priprema se i prava srpska svadba za sve prijatelje, kolege i familiju. I Nemanja i Anastasija su okupirani obavezama i željama oko proslave, sa tim da se bave različitim stvarima. 

Pročitajte Ceca šokirala izjavom o venčanju Anastasije i Gudelja - Kakva svadba kad ja nisam obaveštena

Cecina naslednica odabrala je venčanicu koja se radi ekskluzivno za nju. Ona je već izabrala materijal i model, a haljina će nositi potpis čuvenog kreatora iz Njujorka. Mladoženja je preuzeo brigu o organizaciji prostora, meniju i piću pa će tako sirevi stizati direktno iz Španije, a šampanjac iz Toskane.

Da mladenci o svemu razmišljaju kada je u pitanju intimna proslava u Španiji, govori podatak da su već kupili avionske karte svima koji stižu iz Srbije kao i rezervisali smeštaju u jednom od najotmenijih španskih hotela.

Dragan Petrović/ FVS

 

Ono što je Anastasiji posebno važno jeste činjenica da će njena mama, kao i brat prvi put doći u njen novi dom koji je nedavno kupila sa suprugom. 

Kako je Nemanji počela fudbalska sezona, oni sada neće ići na zasluženi medeni mesec koji će biti poklon od folk dive, već kada im poslovni angažmani to dozvole. U pitanju je egzotična destinacija koja posebno iznenađenje od Cece, a verujemo da će se Tasa i Nemanja oduševiti jer će im posle toliko obaveza odmor prijati.

 

Komentari. (0)

Loading