Veljko i Bogdana

On bez majice, ona bez šminke: Ovako Veljko i Bogdana provode vreme u Titelu (foto)

Autor:

07.09.2023 16:00

Foto:

Foto:

Fotografija Veljka i Bogdane Ražnatović privukla dosta pažnje



Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni zasigurno su VeljkoBogdana Ražnatović koji su svoje porodično gnezdo svili u njenom rodnom Titelu.

Budući da je Cecin naslednik u više navrata isticao da ne voli gradsku vrevu koja je jedna od glavnih karakteristika Beograda, ne iznenađuje činjenica da je doneo odluku da napusti svoj rodni grad i sa suprugom i decom se preseli u manje mesto.

Instagram

 

Veljko i Bogdana sa svojim sinovima Željkom i Krstanom uživaju u velikoj kući koja ima prostrano dvorište, stvoreno za igre mališana, a ostaje mesta i da ugode sami sebi.

Pročitajte Tetkina ljubav - Anastasija podelila emotivan video, Krstan ne skida osmeh sa lica

Naime, Veljko je u dvorištu napravio teretanu na otvorenom koja mu je preko potrebna budući da mladi bokser mora da održava kondiciju i redovno se priprema za mečeve.

Dok on trenira, njegova supruga je tu kao moralna podrška, ali prvenstveno vodi računa o deci.

Instagram

 

Najnovija fotografija Veljka i Bogdane Ražnatović koja je osvanula na Instagramu pokazuje upravo jedan tipičan dan srećne porodice u Titelu.

Pročitajte Kao med - Krstan Ražnatović u ovom izdanju pokupio sve simpatije, na koga vam liči?

Veljko koji tek što je završio sa treningom počastio je pratioce kadrovima bez majice, a tik uz njega blistala je Bogdana u ležernom kućnom izdanju i bez trunke šminke.

Instagram

 

Fotografija Veljko i Bogdane Ražnatović oduševila je pratioce koji su ih obasuli komplimentima.

Komentari. (0)

Loading