Veljko Ražnatović

Više me neće videti: Pred dolazak na svet trećeg sina Veljko doneo neočekivanu odluku

Autor:

04.02.2024 20:33

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odluka Veljka Ražnatovića dosta se komentariše



Veljko i Bogdana Ražnatović već nekoliko godina su u skladnom braku. Par je dobio dva sina, Željka i Krstana, a uskoro će na svet doći i treći sin, Ilijan.

Cecin naslednik prilikom gostovanja u emisiji „Premijera vikend specijal“ govorio je o svojoj karijeri, ali i o porodici kada je odluka Velja Ražnatovića privukla dosta pažnje.

Boško Karanović

 

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem.

Pročitajte Više ne može da se sakrije - Ovo je istina o odnosu Cece i Bogdane

- Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koji sada nemam.

Instagram

 

Odluka Veljka Ražnatovića je za najveće dobro porodice

- Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš. Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu.

Pročitajte Od Veljka ni traga ni glasa - Iznenadićete se s kim je sinoć uslikana trudna Bogdana (foto)

- Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu - otkrio je Veljko, pa progovorio o porodici i deci.

Mirko Tabašević

 

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. 

Maštao sam oduvek da imama dva sina... Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - istakao je Veljko u pomenutoj emisiji.

Komentari. (0)

Loading