Anastasija i Nebojša

Svekrva je ne voli, a svekar? Dokaz u kakvom je odnosu Anastasija sa Gudeljovim ocem je pred vama (foto)

Autor:

09.01.2023 11:18

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović i Nebojša Gudelj uslikani na tribinama



Romansa između Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja brzo se rasplamsala do razmera da su upoznali roditelje jedno drugog. Već u prvim mesecima veze Anastasija je svog dečka upoznala sa mamom Cecom koja je bila oduševljena njenim izborom. Slično je bilo i sa majkom i sestrom reprezentativca, bar u početku, ali ako je suditi po novinskim natpisima u poslednje vreme, a i činjenici da su se otpratile sa Instagrama izgleda da odnosi između svekrve i snaje nisu baš sjajni.

Pročitajte Baš znaju da uživaju - Egzotična destinacija, luksuz i zabava, svi detalji romantičnog putovanja Anastasije i Gudelja (foto)

Instagram

 

Međutim, čini se da se za razliku od ženskih članova porodice, otac Nemanje Gudelja nema ništa protiv njegove izabranice, čak sasvim suprotno. Anastasija Ražnatović i Nebojša Gudelj uslikani su na stadionu “Ramon Sančez Pishuan” u Sevilji kako zajedno bodre Nemanju sa tribina, što je lepa pevačica podelila na svom Instagram nalogu. Sudeći po njihovim osmesima izgleda da za sada vlada dobra energija.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

10.01.2023 07:43

Porodica u kojoj se svi ljube u usta nije normalna. Neće ta veza opstati 🤮😷🤣😇😂