Anastasija i Gudelj

Baš znaju da uživaju: Egzotična destinacija, luksuz i zabava, svi detalji romantičnog putovanja Anastasije i Gudelja (foto)

Autor:

07.12.2022 18:30

Foto:

Foto:

Anastasija i Gudelj trenutno borave u Marbelji odakle ona deli prelepe kadrove. Kada srpski reprezentativac vodi devojku na romantično putovanje to izgleda ovako



Nakon što je naša reprezentacija završila učešće na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Nemanja Gudelj se vratio iz Katara, a sa njim i njegova devojka Anastasija Ražnatović koja mu je pružala podršku u Dohi.

Pročitajte: Drama na aerodromu - Anastasija prošla kroz pravi pakao, Ceca u neverici šta ih je snašlo

Instagram

 

Posle kratkog boravka u srpskoj prestonici, zaljubljeni par je produžio u Španiju gde Nemanja živi već neko vreme i igra za tamošnji klub.

Sudeći po snimcima i fotografijama koje Cecina ćerka deli na društvenim mrežama, nema sumnje da su odlučili da spoje lepo i korisno, te tako dane provode u popularnom španskom letovalištu Marbelji.

Pročitajte: Iza svakog uspešnog muškarca stoji... Lepotice koje su napravile pometnju u Dohi, koja je bolje obučena? (foto)

Instagram

 

Mlada pevačica redovno šalje živopisne razglednice i svoje fanove obaveštava koja mesta posećuje sa svojim dragim. Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u obilasku grada i skupim restoranima gde uživaju u najboljim vinima i raznoraznim delicijama španske kuhinje.

Pročitajte: Proba venčanja - Fotografija sa slavlja u domu Ražnatovića

Instagram

 

Instagram

 

Iako se nedavno spekulisalo o problemima u njihovoj vezi, kao i o lošem odnosu koji Anastasija navodno ima sa Gudeljevom majkom i sestrom, izgleda da je ljubav ipak pobedila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading