Anastasija Ražnatović

Drama na aerodromu: Anastasija prošla kroz pravi pakao, Ceca u neverici šta ih je snašlo

Autor:

02.12.2022 21:15

Foto:

Foto:

U novoj epizodi serijala "Ceca show" koji se emituje u petak 2. decembra od 22h na Blic televiziji, videćete detalje drame koju je Anastasija Ražnatović doživela na aerodromu u Beogradu



Naime, Ražnatovićeva je trebalo sa Cecom da ide za Beč, ali po dolasku na aerodrom shvatila je da je zaboravila kofer kod kuće, piše Blic.

Anastasija je istakla da joj se ovakva situacija već jednom dogodila, ali da je ovaj put problem jer su joj u koferu stvari koje treba da obuče za nastup.

Instagram

 

- Situacija gde sam ostavila kofer kući mi se već desila pre par godina, isto smo tad išli u Beč. Tada je samo mama nastupala tamo, a sada i ja - ispričala je Anastasija.

Ističe da ne zna kako je zaboravila kofer.

Pročitajte: Iza svakog uspešnog muškarca stoji... Lepotice koje su napravile pometnju u Dohi, koja je bolje obučena? (foto)

Instagram

 

- Ostavila sam ga kod stepenica, mislila sam da će neko da mi ga unese u auto. Tek kada su krenuli da izvlače kofere iz gepeka, ja sam shvatila da sam moj zaboravila - kaže Anastasija.

Ceca ističe da je nije iznenadilo to što je njena ćerka zaboravila kofer.

Pročitajte: Javna izjava ljubavi - Ova veza postaje ozbiljna

Instagram

 

- To što je Anastasija ponovo zaboravila kofer pred put u Beč zamene nije slučajnost, da me nervira- nervira me. Šta ja tu mogu da uradim, da pošaljem šofera da ide nazad po kofer? - iskreno je rekla Ceca.

Ipak, Anastasija se nije puno potresla zbog zaboravljenog kofera, jer kako kaže, rešenje uvek postoji.

- Znala sam da ne može šofer da ide nazad po kofer, jer smo već trebale da idemo na gejt. Smejala sam se sve vreme, šta mi je drugo ostalo da uradim u toj situaciji, šta je - tu je - kaže Anastasija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading