Anastasija i Ana

Iza svakog uspešnog muškarca stoji... Lepotice koje su napravile pometnju u Dohi, koja je bolje obučena? (foto)

Autor:

01.12.2022 19:00

Foto:

Foto:

Proteklih dana glavni fokus svetske populacije je na „Svetskom prvenstvu u fudbalu“, a pogledi su osim na teren poprilično usmereni i na tribine



Razlog tome su lepše polovine naših reprezentativaca, koje nas revnosno izveštavaju kako protiče vreme u Dohi, a najviše pažnje javnosti imaju Anastasija Ražnatović i Ana Rajković.

Ćerka Cece Ražnatović u Kataru zdušno bodri svog dragog, Nemanju Gudelja, a u slobodno vreme svojim odevnim kombinacijama oduševljava pratioce na Instagramu. Jedan od tropskih dana Anastasija je provela na izletu u pustinji, a za ovu priliku zablistala je u lepršavoj haljini u boji senfa.

Pročitajte: Nećete je prepoznati - Novi imidž Cecine ćerke

Instagram

 

Duboki izrezi iznad butina, još dublji dekolte uhvaćen šnalom koji ističe njen vitak struk i rukavi koji se šire u zvono izgledali su sjajno, a prikladan asesoar u vidu šešira i sunčanih naočara zaokružio je celu modnu priču.

Pročitajte: Prepečena - Nije se dovoljno mazala

Instagram

 

Za mladom pevačicom ništa ne zaostaje ni izabranica našeg golmana Predraga Rajkovića, Ana koja iz dana u dan oduševljava stajlinzima, te je tako i prethodne noći plenila svojom lepotom.

Pročitajte: Oni su ljubav - Ana objavila intimne fotografije, Predrag Rajković se odmah oglasio

Instagram

 

Lepa Ana za večernji izlazak odabrala je dugu slip haljinu na bretele braon boje koja je isticala njenu figuru. Frizura pokupljena u rep, diskretan nakit i pismo torbica sa potpisom modne kuće Luj Viton su Anin recept za izgled od milion dolara.

Anketa

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
lucija

24.12.2022 07:19

glad , strah, komplexi,bolesti, rat,kriminal,traumaticno dijetinjstvo,neznanje

lucija

24.12.2022 18:08

Naravno ona koja je golija,danas se samo to cijeni ,biti gol i negativno se afirmirati