Anastasija Ražnatović

Nećete je prepoznati: Novi imidž Cecine ćerke

Autor:

14.09.2022 16:30

Foto:

Foto:

Izgled Anastasije Ražnatović: nova frizura i modni stil koji podesećaju na 90-te godine



Izgled Anastasije Ražnatović: od kako je otpočela svoju profesionalnu muzičku karijeru 2018. godine, osim svojim pesmama i spotovima za iste, veliku pažnju privlači svojim fizičkim izgledom. Poznata kao neko ko kada su scena, scenski nastupi i snimanje video spotova u pitanju voli da eksperimentiše menjajući svoj izgled, od boje i dužine kose, pa preko različitog modnog izražavanja i neobičnih odevnih kombinacija, tako je bilo i ovoga puta. Naime, Anastasija je objavom fotografija na društvenoj mreži Instagram podelila sa svojim pratiocima da je još jednom došlo do njenog vizuelnog preobražaja, prikazujući kadrove na kojima je sa kratkom kosom u kosrsetu i pantalonama na pertlanje, noseći jaku šminku što evocira uspomene na modu sa kraja 80-ih i početka 90-ih. godina.

Instagram screenshot @raznatovicanastasija

 

 

Pročitajte Luksuz koji se ne viđa svaki dan... Pogledajte u kakvoj kući žive Anastasija i Gudelj u Španiji

 

Od svoje rane mladosti pokazivala je interesovanje za modu, pa je tako sa svojih 17 godina postala zaštitno lice modnog brenda "Inverno kaldo", da bi se 2018. godine pojavila u magazinu Vogue kao zaštitno lice gorepomenutog brenda. Na muzičku scenu je stupila predstavivši svoju prvu pesmu "Savršen par", koji je postao veliki hit, nakon kojeg su usledile pesme: "Rane", "Volim te", "Heroina", "Promašena", "Gotovo", "Izvini", "Ubica", kao i najnovija pesma, duet koji je snimila sa pevačem MC Stojanom "Otkaz". Popularna pevačica leto provodi radno, nastupajući po regioni i promovišući svoju novu pesmu.

Instagram screenshot @raznatovicanastasija

 

 

Međutim, svaki slobodan trenutak se trudi da provodi i iskoristi kako bi bila sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra u Španiji, pa tako poznati par svaki slobodan trenutak provodi zajedno. Da li su u Sevilji, Beogradu ili Ibici, pevačica je svom izabraniku podrška, pa su tako odlučili da otpočnu zajednički život, a Anastasija ga podržava i u profesionalnoj karijeri, koju je mladi fudbaler dobio iz Turske koja bi mogla da bude početna destinacija za zajednički život. 

Instagram screenshot @raznatovicanastasija

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Cicka

14.09.2022 21:30

Grozota! Sta napravi fudbaler od one zgodne cure.